kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Delta 2000 Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 94 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-8308-21-4 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Levesek | 14 |
| Bakszakállkrémleves | 14 |
| Bazsalikomos-fokhagymás leves (pistou) | 16 |
| Lencseleves zöld lencséből | 15 |
| Sütőtökleves | 16 |
| Szójás csirkeleves | 17 |
| Zöldségleves parasztosan | 14 |
| Előételek | |
| Articsóka fűszeres mártással | 18 |
| Chablis-i krém | 22 |
| Cukkini görögösen | 20 |
| Dijoni tojás formákban sütve | 27 |
| Mustáros hurkácskák régiesen | 22 |
| Pirítós serfőző módra | 25 |
| Rákos rántotta | 26 |
| Sonkás endívia | 21 |
| Spárga | 18 |
| Töltött kelkáposzta | 18 |
| Virsli nyers sonkával | 24 |
| Vörösboros csiga | 23 |
| Zöldfűszeres békacomb | 24 |
| Halak | |
| Halhab kagylóval - olvasztott vajjal | 35 |
| Laposhal tálon | 32 |
| Lazacpaprikás mártásban | 40 |
| Lazacszeletek posírozva | 40 |
| Lepényhalpecsenye zöld citrommal | 38 |
| Makrélaszeletek keletiesen | 34 |
| Mustáros keszeg | 30 |
| Nyárson sült Szent Jakab kagyló endíviával | 36 |
| Nyelvhalpecsenye Bercy módra | 42 |
| Párolt keszeg | 31 |
| Pisztráng fóliában | 44 |
| Pisztráng zöldségesen | 44 |
| Rája habosított vajjal | 38 |
| Rákleves fehér vajjal | 32 |
| Rombuszhalszeletek zöldségesen | 29 |
| Rombuszhal uborkásan | 46 |
| Rózsaszín húsú pisztráng sóskával | 46 |
| Süllő matrózosan | 39 |
| Szent Jakab kagyló sáfrányosan | 36 |
| Szent Jakab kagylóval tűzdelt lazac | 41 |
| Tintahal amerikai módra | 28 |
| Tonhal édesköménnyel | 42 |
| Tőkelhalpüré provence-módra (brandale) | 34 |
| Tőkehalszeletek kapribogyóval | 28 |
| Tőkehal tormamártással | 33 |
| Húsételek | |
| Bárányhúsos kuszkusz | 68 |
| Bárányvelő kapribogyóval | 66 |
| Baromficomb | 54 |
| Borjúmáj almaecetben | 58 |
| Borjúmirigy kucsmagombával | 58 |
| Borjúszelet 5-féle fűszerrel | 61 |
| Citromos csirke | 52 |
| Csirkecomb friss paradicsommal | 62 |
| Fiatalgalamb-ragu | 50 |
| Fürjsült szőlővel | 48 |
| Füstölt sertéslapocka savanyú káposztával | 64 |
| Gesztenyés párolt galamb | 51 |
| Grillcsirke | 55 |
| Gyöngytyúk almával | 52 |
| Kacsamell friss fügével | 49 |
| Kakukkfüves ürücombszeletek | 67 |
| Káposztás fogolypecsenye | 53 |
| Lorraine-i húsostál | 64 |
| Mandarinos borjúérmék | 63 |
| Őzérmék borókabogyóval és laskagombával | 56 |
| Pulykaszeletek bécsiesen | 48 |
| Sárgarépás párolt bárány | 66 |
| Tűzdelt borjúval töltött salátalevelek | 60 |
| Vagdalt steak, ahogy én csinálom | 57 |
| Zöldségételek | |
| Almás vörös káposzta | 75 |
| Articsóka portugál módra | 70 |
| Bimbóskel füstölt szalonnával | 74 |
| Brokkoli | 70 |
| Cukkinilegyező | 76 |
| Csőben sült póréhagyma | 80 |
| Gomba chablis-i módra | 73 |
| Jeges karórépácskák | 80 |
| Karfiol mimózásan | 74 |
| Parajfelfújt | 77 |
| Provence-i zöldségtál | 78 |
| Sárgarépapüré | 72 |
| Szalonnás zöldborsó | 80 |
| Szójacsíra zellercsíkokkal | 83 |
| Tejszínes burgonya | 82 |
| Tejszínes sütőtök | 83 |
| Vadarticsóka velővel | 72 |
| Zöldség kínaiasan | 79 |
| Desszertek | |
| Almás-banános torta (flan) | 84 |
| Aszalt szilva borban | 86 |
| Csokoládés kétszersült | 88 |
| Gyümölcskompót | 84 |
| Karamelles darás sütemény | 88 |
| Madagaszkári puding | 87 |
| Őszibarack Condé módra | 86 |
| Töltött alma | 85 |
| Mártások | |
| Béarne-i mártás | 91 |
| Besamel | 90 |
| Friss paradicsompüré | 92 |
| Hollandi mártás | 91 |
| Paradicsommártás | 93 |