kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Novotrade Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 220 oldal |
| Sorozatcím: | Família Könyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-585-139-1 |
| Megjegyzés: | A könyv színes fotókat, fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Második, javított kiadás. |
| Előszó | 6 |
| Főzési idők és módok | 6 |
| Bimbók és levelek | 8 |
| Hajtások és gumók | 11 |
| Konyhakerti növények | 14 |
| Hüvelyek és szemek | 17 |
| Gyökerek és gumós termékek | 20 |
| Gyümölcsök | 23 |
| Szárított gyümölcsök | 26 |
| Diófélék, magok | 27 |
| Hüvelyesek | 28 |
| Gombák és tengeri algák | 29 |
| Gabonafélék | 30 |
| Főtt tészták | 31 |
| Lapos halak | 32 |
| Testes halak | 34 |
| Kagyló és rákfélék | 37 |
| Marhahús | 38 |
| Sertéshús | 40 |
| Birkahús | 42 |
| Szárnyas és vadhúsok | 44 |
| Belsőségek | 46 |
| Borjúhús | 48 |
| Receptek | 50 |
| Használati útmutató a receptekhez | 50 |
| Levesek és előételek | 51 |
| Főételek | 71 |
| Halak és tengeri kagylók | 71 |
| Hús- szárnyas- és vadételek | 84 |
| Zöldséges ételek | 99 |
| Zöldséges kísérőételek | 115 |
| Desszertek | 131 |
| Mártások és befőttek | 147 |
| Kelt tészták, kekszek és apró sütemények | 159 |
| Ismerkedés a mikrohullámú sütővel | 168 |
| Receptek átalakítása a mikrohullámú sütőhöz | 168 |
| Főzés egy személyre | 170 |
| A menü megtervezése | 171 |
| Néhány hasznos tanács a mikrohullámú sütő használatához | 172 |
| A mikrohullámú sütő kiválasztása | 176 |
| A mikrohullámú sütő működési elve | 181 |
| A mikrohullámú sütő tisztítása és karbantartása | 184 |
| A mikrohullámú sütőhöz használható felszerelések és edények | 186 |
| A főzést befolyásoló tényezők | 193 |
| A mikrohullámú főzés technikája | 196 |
| A mikrohullámú sütő és a hűtőláda | 204 |
| Gyümölcsök és zöldségek előfőzése lefagyasztáshoz | 210 |
| Tanácsok és ötletek | 212 |
| Kislexikon | 215 |
| Tárgymutató | 217 |