A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Búcsúkeringő

Szerző
Fordító

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 152 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:

Fülszöveg

Milan Kundera cseh írótól két kötet hozzáférhető magyar nyelven, ma már mindkettő könyvritkaság. A Madách Könyvkiadó elődjének, a Tatran Magyar üzemnek a gondozásában jelent meg a Nevetséges szerelmek c. novelláskönyve mintegy negyedszázada. Tréfa című regénye az Európa Könyvkiadó gondozásában látott volna napvilágot 1868 őszén, de a prágai tavasz eszményeinek terjedésétől félő magyar "sajtórendészek" az utolsó pillanatban utolérve, már a könyvesboltokból zúzdába hordták majd valamennyi példányát.
Kundera a 60-as évek cseh szellemi és társadalmi megújulásának egyik vezéralakja. A resztalinizáció idején emigrálni kényszerült, Párizsban él. A Búcsúkeringő magyar fordításával egy sorozat közreadását kezdjük el, melynek következő kötete "A lét elviselhetetlen könnyűsége" című regénye lesz, de tervezzük a Tréfa utánnyomását is.

Milan Kundera

Milan Kundera műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Milan Kundera könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem