| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
| Oldalszám: | 228 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Előszó | 3 |
| Konyhánk felszerelése és tisztántartása | 7 |
| Anyagismeret sürgönystílusban | 10 |
| A sütés-főzés alapismeretei | 29 |
| Tisztítási műveletek | 29 |
| Darabolás | 33 |
| Kiegészítő műveletek | 34 |
| Elkészítő műveletek | 37 |
| Befejező műveletek | 39 |
| A tűzhelyekről | 40 |
| Főzőláda | 41 |
| Téli sítúrák, tavaszi, őszi kirándulások, nyári csónaktúrák és strandkonyhánk szemszögéből | 42 |
| Mintafőzés | 49 |
| Január | 52 |
| Február | 65 |
| Március | 78 |
| Április | 91 |
| Május | 104 |
| Június | 116 |
| Július | 120 |
| Augusztus | 142 |
| Szeptember | 154 |
| Október | 168 |
| November | 190 |
| December | 203 |
| Befőzések | 204 |
| Gyümölcs eltevése | 204 |
| Főzelékek és savanyúságok eltevése | 214 |
| Borok készítése | 220 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.