| Kiadó: | Dildra Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 272 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-219-100-5 |
| Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér ábrával. |
| Bevezetés | 7 |
| Táplálkozástan | 13 |
| Az anyagcsere | 14 |
| Cukrok | 19 |
| Zsírok | 21 |
| Keményítők | 21 |
| Gyümölcsök | 24 |
| Kövesedés | 27 |
| A sárgarépa mint univerzális csodaszer | 29 |
| Magnézium | 29 |
| Kalcium | 30 |
| A tej | 30 |
| Karotinok | 32 |
| Rostok | 33 |
| B13-vitamin | 35 |
| Aminosavak | 36 |
| Enzimek | 37 |
| Gyu lladási mechanizmus | 40 |
| Szabad radikálisok | 41 |
| Általános hatású katalizátorok | 43 |
| Ásványi anyagok és nyomelemek | 43 |
| Spirulina | 44 |
| B12-vitamin | 45 |
| Jód | 46 |
| Testnedvünk | 46 |
| Életvíz | 49 |
| D-víz | 51 |
| Légzés | 52 |
| tápanyaghiány | 53 |
| C-vitamin, szelén, cink | 54 |
| Összefoglalás | 57 |
| A hús | 63 |
| Az ember legjobb barátja | 64 |
| A húgysav | 66 |
| Kalciumelvonás | 67 |
| A hús nemkívánatos elemei | 68 |
| A hústermelés vonzatai | 68 |
| A hús mint ipari termék | 70 |
| Az egészségre ártalmas anyagok | 77 |
| Oldószerek, mérgek | 78 |
| A só | 82 |
| Koffein | 84 |
| Dohányzás | 85 |
| Az alkohol | 86 |
| Gyógyszerek | 87 |
| Támadás és védekezés | 89 |
| Diagnosztika | 90 |
| A mindenható gombák | 91 |
| Fegyvereink, a gyógyszerek | 101 |
| Vírusok | 107 |
| Herpeszek | 110 |
| Szemölcsök | 114 |
| HIV/AIDS | 115 |
| Benzolbotrány | 126 |
| Fluorbotrány | 127 |
| Gyakorta felmerülő problémák | 133 |
| Amalgám | 134 |
| Neuralgiás szájfájdalom | 138 |
| petefészekciszták | 143 |
| Alhasi panaszok | 146 |
| Vashiány | 150 |
| Visszér és lábszárfekély | 151 |
| Az alternatív rákgyógyászat | 157 |
| Bevezetés | 158 |
| A rákos ödéma | 160 |
| A testnedv | 163 |
| A hidrogén | 165 |
| A biológiai víz | 167 |
| Az orgon | 169 |
| A vér | 171 |
| Biofizika | 174 |
| Rákkutatás | 181 |
| Orgon és rák | 186 |
| Rákterápia | 190 |
| Örökletesség | 194 |
| Paraziták és oldószerek | 195 |
| Parazitológia | 198 |
| A fibrin és az enzimek szerepe | 202 |
| Kiegészítők | 203 |
| Az egészséget meghatározó főbb szempontok | 207 |
| Statisztikai adatok áttekintése | 208 |
| Allergia és lehetőségek | 210 |
| A bőr és belülről történő ápolása | 216 |
| A máj és tisztítása | 219 |
| A szív és erősítése | 226 |
| Az agy és megértése | 237 |
| A szerves élet titka | 245 |
| Az élet felépülése | 246 |
| A halhatatlanság enzimje | 252 |
| Gyulladási folyamatok | 255 |
| Ismét az enzimek | 256 |
| Utószó | 259 |
| Irodalomjegyzék | 263 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.