1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hullámok sűrűjében

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 218 oldal
Sorozatcím: Szerelmes világirodalom
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-547-442-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Sindzsi, egy halász árván maradt fia, Japán egyik kis szigetén él. Beleszeret Hacuéba, aki szintén halász gyermeke, csak jóval módosabb családból való. Titkolt, szűzies, majdnem gyermeki szerelmük... Tovább

Előszó

Sindzsi, egy halász árván maradt fia, Japán egyik kis szigetén él. Beleszeret Hacuéba, aki szintén halász gyermeke, csak jóval módosabb családból való. Titkolt, szűzies, majdnem gyermeki szerelmük reménytelennek látszik egy Sindzsibe szerelmes fiatal lány féltékenysége és hazug vádaskodása miatt. Megpróbálják elválasztani őket egymástól. De a két fiatal kitart egymás mellett.
Fenyőerdők, szél, ködös illatú levegő, heves viharok és a nyugodt tenger ajándékozta békés napok teremtik meg e regény különös, üde hangulatát. Az Aranypavilon és a Partra vetett tengerész kegyetlen, könyörtelen tollú írója ebben a könyvben Daphnisz és Khloé történetét meséli újra, japán környezetben, a világ egy távoli táján. Vissza

Fülszöveg

E különösen üde regény a fenyőerdők és a szél, a ködös levegő illata, a heves viharok közepette a nyugodt tenger ajándékozta békés napok világában játszódik. Az Aranypavilon és a Partra vetett tengerész kegyetlen, könyörtelen tollú, vadállat kegyetlenségű írója Daphnisz és Khloé történetét meséli újra ebben a könyvben - a világ egy távoli táján.
Misima Jukio (eredeti nevén Hiraoka Kimitake) 1925-ben született Tokióban. Életműve éppannyira változatos, mint gazdagon burjánzó: írt esszét, színdarabot, regényt, novellát, úti beszámolót. És írt könnyed, népszerű és nagy példányszámú regényeket a nagy gonddal megalkotott irodalmi művek mellett.
Elnyerte a három legjelentősebb japán irodalmi díjat. Fő műve egy négy regényből álló sorozat, amelynek összefoglaló címe a Termékenység tengere. 1979 novemberében meglehetősen látványos módon vetett véget életének egy szeppukuval, amely az egész világot megrendítő, végsőkig elkeseredett politikai tiltakozásnak számított.

Misima Jukio

Misima Jukio műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Misima Jukio könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv