798.621

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Fekete csónak

Szerző

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 338 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:

Fülszöveg

Mocsár Gábor szándéka szerint a kor regényét akarta megírni, a hétköznapban élő, dolgozó ember számára elfogadható választ akart adni arra a jelentékeny kérdésre: Mit tehetünk a korért és önmagunkért, hogyan tehetjük természetes otthonná az időt, mely számunkra adatott?
Laczkó László hatvankilenc éves parasztember halottas ágyánál összegyűlik a család: fiai, lánya, unokái, akik életükkel példázzák az író kérdésének fontosságát s a feleletet, mely erre a kérdésre ma adható. A téesz-paraszt és zavaros gondolatokat kergető egyetemista fiú, Gizi - aki Pitt őrmester ágyában kereste első tapasztalatait - s a többi szereplő személyes ihletű válaszából a mai magyar falu életének, gondjainak hiteles képe kerekedik ki, mely nemcsak a szereplők, de egy becsületesen elkötelezett, felelősségét érző író válasza is, a regény problémáit sűrítő kérdésre.

Mocsár Gábor

Mocsár Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mocsár Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fekete csónak Fekete csónak Fekete csónak Fekete csónak

Az előzéklapon ajándékozási bejegyzés található. A védőborító kissé kopott, szakadozott. A könyv megvetemedett, a lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
680 ,-Ft
3 pont kapható
Kosárba