1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam)

A Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottságának barkácsoló folyóirata - XXVI. évfolyam 1-11. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Ifjúsági Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 429 oldal
Sorozatcím: Ezermester
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nem teljes évfolyam. Hiányzik: 12. szám. Fekete-fehér és színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva. További kapcsolódó személyek a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasónk!
Az ezermester gyakorlati folyóirata lévén, lapunk hasábjain igen ritkán írunk a lapszerkesztés bújáról-bajáról. Ám ahogy az emberek, úgy a lapok életében is vannak eseménye,... Tovább

Előszó

Kedves Olvasónk!
Az ezermester gyakorlati folyóirata lévén, lapunk hasábjain igen ritkán írunk a lapszerkesztés bújáról-bajáról. Ám ahogy az emberek, úgy a lapok életében is vannak eseménye, amelyek évfordulóiról jólesik megemlékezni. Ilyenek a születésnapok, s közöttük is a 25.-ik. Ennek alkalmából köszöntjük azokat, akik 1957 januárjában - ugyancsak nehéz körülmények között - lehetővé tették az ,,Ezermester" megjelenését.
Közülük is elsősorban az olvasóknak, az ezermestereknek szól a köszönetünk, akik igényükkel, érdeklődésükkel akkor is és azóta is lapunk fő támaszai.
De köszönet illeti Kommunista Ifjúsági Szövetségünket is, mert már akkor felismerte az igényt és létrehozta az ezermesterek lapját, amikor voltak, akik a barkácsolást nem fontos egyéni-társadalmi sk-szolgáltatásnak, hanem szinte gyanús, társadalmunktól idegen vesszőparipának tekintették.
1957-ben a ,,EM" egyedülállóan színes borítójával szó szerint is új színfolt volt a magyar sajtó palettáján és tudomásunk szerint (a francia Systeme D után) a világ második, kifejezetten barkácsoló folyóirataként jelent meg. S azt is jólesik hallani, hogy Rió-tól Vlagyivosztokis még magyarul sem tudók is megvásárolják.
Az ezermester-olvasók igényét igazolta az is, hogy az elmúlt negyed évszázadban számos olyan új hazai folyóirat indult (Lakástkultúra, Hifi magazin, Nagyító stb.), amelyek olvasóköre annak idején kizárólag csak az ,,EM" cikkeiből bővithette szakismereteit.
A jövőben nemcsak a nagyon, szebb lappal, tartósabb külsővel, de tudásunk szerinti legtartalmasabb, közérdekű, pontos cikkekkel igyekszünk segíteni a barkácsolást.
Mindehhez előre köszönjük az ezermesterek segítő támogatásait.
Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam) Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam) Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam) Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam) Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam) Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam) Ezermester 1982. (nem teljes évfolyam)

A borítók enyhén megtörtek.

Állapot:
2.380 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv