1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Aranyhíd II.

Ige, megújult formában

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Aranyhíd Baráti Kör Bt.
Kiadás helye: Szombathely
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ön egy olyan kiadvány második számát tartja kezében, melyben majd a későbbiekben is, időről időre megjelenve, az Aranyhíd Baráti Kör tagjainak írásait találhatja meg összefűzve. Az Aranyhíd (Ige,... Tovább

Előszó

Ön egy olyan kiadvány második számát tartja kezében, melyben majd a későbbiekben is, időről időre megjelenve, az Aranyhíd Baráti Kör tagjainak írásait találhatja meg összefűzve. Az Aranyhíd (Ige, megújult formában) első, próbaszámával folyóiratként indult, ám rövidesen kiderült, hogy havonkénti napvilágra kerülése a baráti kör jelenlegi anyagi helyzete miatt kivitelezhetetlen. Ezért döntöttünk úgy, hogy mostantól összegyűjtött írásainkat - ha ritkábban is - de könyvformában hozzuk nyilvánosságra. S mert nem biztos, hogy Önhöz eljutott az Aranyhíd első, próbaszáma, ezért annak előszavát most csaknem teljes terjedelemben közöljük itt. Reméljük, hogy akik olvasták a próbaszámot, azokat az előszó ismétlése nem fogja zavarni, ellenben kiadványunk megörvendezteti őket új formájával és az első számhoz hasonló, színvonalas tartalmával.
Ez az orgánum nem kisebb küldetést vállal magára, mint azt, hogy - lehetőség szerint mindig a legtisztább Forrásból merítve - az Istenhez, az Egy Akolba terelődni segítse mindazokat a belső útjukat kereső embereket, akik ma akár a materializmus talajáról rugaszkodnak el, akár az ezoterikus irányzatok vagy a New Age szellemiségével ismerkedtek meg már korábban, s még azokat is, akik más vallások eszmeiségéhez, különféle keresztény felekezetekhez, közösségekhez kötelezték el magukat. Ez a könyvsorozat részben tehát az említettek között képzelt egy összekötő Aranyhidat, melyen az Egyetlen Istenben hívők közeledhetnek egymáshoz "vízszintes" kapcsolódásokkal. Másrészt azt a szellemvilágból - elsősorban is a Krisztus Megváltó Munkája következtében - megépített "függőleges" irányú hidat tükrözné le a fizikai sík megvalósíthatóságába, mely minden lényt, kit az Atya teremtett, előbb-utóbb az univerzális szellemi testvérközösségbe kivétel nélkül visszavezethet, vagyis az örök Isteni Hajlékok Kapujához mutat követhető irányvonalat.
S emellett ez a szellemi termék megépít még egy földrészeken átívelő, összekötő hidat azáltal, hogy az Egyesült Államokban, jelenleg Kaliforniában élő magyar testvéreinkkel bennünket, óhazai magyarokat összekapcsolhat. (Terveink szerint pedig a későbbiekben kétnyelvű magazinként vonzásköréhez hívhatja az érdeklődő amerikai polgárokat.) Vissza

Tartalom

Molnár Edit: Előszó5
Isten és én: Isten-élmények14
Abonyi Tibor: Hitben hat...14
Bozó Edit: Megtérésem története17
Válogatás a Krisztus Szellem mai kinyilatkoztatásaiból19
Molnár Edit: Tanítás az alázatról és a duálkapcsolatok lélektanáról
Vita28
Midani Nizár: Virtuális valóság - reális megváltás?
Molnár Edit: Az idő közel... I.37
Az Egy Akol szellemében56
Midani Nizár: Mohamed vallása
Híd64
Tófalviné Ambrus Mariann: Hazaszeretet
Az idők jelei (A Mária-jelenések nyomában)67
Domján Anita: A Napba öltözött asszony
A gyógyító erő82
Molnár Edit: tanítás a gyógyulás és gyógyítás feltételeiről
Szemelvények a Harmadik Kinyilatkoztatásból88
A Névtelen Szellem tanítása a bűnök erőrétegeiről Pál beszélő médium közvetítésével
Midani Nizár: A mai kor prófétáiról99
Midani Nizár: Krisztus által az Atyához108
Vers120
Szabó János: Barbárok
Könyvajánlás121
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv