1.031.369

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jézus nyomában a Szentföldön

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Dominó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím: Dominó Album
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 33 cm x 24 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókat, illusztrációkat, matricákat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy egészen újszerű albumot tartotok most kezetekben. Ebben az albumban nem állatok, autók vagy sportolók képeit gyűjthetitek, hanem egy réges-régi történetet állíthattok össze kockáról-kockára:... Tovább

Előszó

Egy egészen újszerű albumot tartotok most kezetekben. Ebben az albumban nem állatok, autók vagy sportolók képeit gyűjthetitek, hanem egy réges-régi történetet állíthattok össze kockáról-kockára: Jézus életét. A matricák Jézus életét és tanítását mutatják be. S hogy szebb és érdekesebb legyen az album, nemcsak Jézus életéből vett képeket ragaszthattok bele, hanem színes fotókat is, amelyek ott készültek, ahol Jézus élt és tanított: Palesztinában, a Szentföldön. Azoknak, akik tanultak már közületek hittant, nagy élmény lesz látni, hogy a hittanórán tanult történetek hol játszódtak le, s hogyan néznek ki ma azok a helyek és tájak, ahol Jézus élt. Akik még nem tanultak hittant, azok pedig megismerkedhetnek Jézus életének főbb eseményeivel és tanításával. Nagyon sok ember szeretne életében legalább egyszer eljutni a Szentföldre, hogy saját szemével lássa a bibliai tájakat. Ha a valóságban most még nem is utaztok el Palesztinába, ennek az albumnak a segítségével mégis megismerkedhettek Jézus országával.
A képek gyűjtéséhez sok-sok türelmet és "jó utazást" kíván nektek a Szent Jeromos Bibliatársulat. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv