813.799

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A tizennyolcadik születésnap

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 221 oldal
Sorozatcím: Csíkos könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 12 cm
ISBN: 963-11-5621-4
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

A tizennyolcadik születésnap fontos esemény az ember életében. Úgy hisszük, ezen a napon zárul valami régi és kezdődik valami új. Almádi Barbara életében is nagy nap ez. Jól sikerült érettségi, készülődés az egyetemi felvételire, a meghitt családi ünnep, vidám buli a jó barátokkal. És mégis... Ezen a napon összezavarodik, megkeseredik minden. Barbi barátnője féltékeny Zsoltira, és haragjában kikotyogja, amit ő is most tudott meg: az ünnepelt nem édesgyereke a szüleinek, egyéves korában fogadták örökbe, s ezt mindig is titkolták előtte. Talán magánál a ténynél is jobban fáj a hazugság. Barbi elrohan otthonról, és... Sok mindennek kell történnie, hogy a dolgok végül helyükre kerüljenek. A kitűnő író, Molnár Géza tükröt tart a fiatalok elé: ilyenek vagytok. Pontosabban: ilyenek is vagytok. Előttetek az élet, sok mindenen múlhat, milyen is lesz a sorsotok, de elsősorban tőletek függ, többek között attól, hogyan alakítjátok önmagatokat.

Molnár Géza

Molnár Géza műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Molnár Géza könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem