A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda Évkönyv 2008

15 éves a szakképzés

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Jövőre lesz 80 éves a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda. Nemcsak egy ember, de egy iskola életében is igen hosszú idő a közel 80 év. Ennyi idő alatt nagyon sok... Tovább

Előszó

Jövőre lesz 80 éves a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda. Nemcsak egy ember, de egy iskola életében is igen hosszú idő a közel 80 év. Ennyi idő alatt nagyon sok változás történik minden intézmény életében. Törvényi változások, társadalmi kihívások sorozatának kell megfelelni, ha az iskola teljesíteni akarja legfőbb feladatát, a diákok magas szintű oktatását, nevelését. Ebben az intézményben megvalósul az, ami az egész országban kevés helyen lehetséges, hogy óvodától az érettségiig, sőt az érettségi után a szakma megszerzéséig egyetlen intézmény óvodása, diákja a növendék.
Idén 15. éve folyik a szakképzés a Károly Róbertben, és ez az év új kihívást jelent országosan és így kerületünkben is a szakképzés jövője tekintetében. Az új kihívást az ún. Térségi Integrált Szakképző Központok (TISzK) kialakításának lehetősége és szükségessége jelenti. TISzK szervezése lehetőség, mert létrejötte esetén lehetséges az oktatott szakmáknak az eddiginél magasabb szinten való, a 21. század elvárásainak megfelelő oktatása. TISzK létrehozása emellett szükséges is, mert csak így lehet bizonyos pályázati támogatásokhoz és fejlesztési megállapodások által biztosított, esetenként akár évi több milliós vagy tízmilliós összegekhez való hozzájutáshoz, amelyek az állami és önkormányzati normatív finanszírozás felett adnak lehetőséget a szakképző intézmények korszerű oktatásának a biztosítására.
Bízom abban, hogy a kerületi TISzK alapítására benyújtott pályázatunk sikeres lesz, és így a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda a szakképzés tekintetében is magas szinten tudja folytatni azokat a hagyományokat, amelyeket az elmúlt 15 év alatt a kereskedelmi szakképesítések oktatásával kialakítottak.
Dr. Pálinszki Antal
alpolgármester Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda Évkönyv 2008 Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda Évkönyv 2008 Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda Évkönyv 2008 Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda Évkönyv 2008

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
2.340 Ft
1.170 ,-Ft 50
6 pont kapható
Kosárba
konyv