A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az e-kommunikáció kultúrája

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 976 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-06-388-8
Megjegyzés: További szerzők a tartalomjegyzékben. Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Elektronikusan kommunikálóknak és szakembereknek
Az ezredforduló éveiben az elektronikus kommunikáció készülékei az emberek közötti kapcsolatteremtés és kapcsolattartás legfontosabb, ezért leggyakrabban használt eszközei. A kultúra - a legáltalánosabb értelemben - az emberiség által létrehozott anyagi és szellemi értékek összessége. Az e-kommunikációs kultúra pedig az emberiség által az elektronikus kommunikációs készülékekben, berendezésekben, rendszerekben, hálózatokban és használatukkal kapcsolatban felhalmozott anyagi és szellemi értékek összessége. Ezt a kultúrát kisebb-nagyobb mértékben a világ valamennyi népe gyarapítja, gazdagítja. Az e-kommunikáció készülékei: az informatika, a szórakoztató elektronika, a vezetékes és a mobil távközlés készülékei. Mivel ezeket a készülékeket kommunikációra, munkára, tanulásra, művelődésre és szórakozásra egyaránt fel lehet használni, ebből következően az e-készülé-kek közül legalább egyfélét mindenki Igénybe vesz, de egyre többen egyre... Tovább

Fülszöveg


Elektronikusan kommunikálóknak és szakembereknek
Az ezredforduló éveiben az elektronikus kommunikáció készülékei az emberek közötti kapcsolatteremtés és kapcsolattartás legfontosabb, ezért leggyakrabban használt eszközei. A kultúra - a legáltalánosabb értelemben - az emberiség által létrehozott anyagi és szellemi értékek összessége. Az e-kommunikációs kultúra pedig az emberiség által az elektronikus kommunikációs készülékekben, berendezésekben, rendszerekben, hálózatokban és használatukkal kapcsolatban felhalmozott anyagi és szellemi értékek összessége. Ezt a kultúrát kisebb-nagyobb mértékben a világ valamennyi népe gyarapítja, gazdagítja. Az e-kommunikáció készülékei: az informatika, a szórakoztató elektronika, a vezetékes és a mobil távközlés készülékei. Mivel ezeket a készülékeket kommunikációra, munkára, tanulásra, művelődésre és szórakozásra egyaránt fel lehet használni, ebből következően az e-készülé-kek közül legalább egyfélét mindenki Igénybe vesz, de egyre többen egyre többfélét. Ezért ez a könyv igen széles olvasóréteg számára készült. A ksnyv elősegíti a különböző célokra szolgáló készülékek és szolgáltatásaik kiválasztását. Az e-kommunikádó egyes területein dolgozóknak pedig lehetővé teszi a munkájukhoz kapcsolódó területek és az e-kommunikációs kultúra egészének megismerését.
A „Számítástechnikai kultúra", „Az informatika kultúrtörténete és kiadványszerkesztés" című fejezetek ugyancsak sok ember mindennapi munkáját támogatják. Célunk tehát az, hogy az e-kommunikáció használata minél több embér számára hétköznapi tevékenység legyen.
Mivel az e-kommunikáció az élet valamennyi területére hatással van, ezért az írókat, költőket, művészeket és humoristákat is megihlette. A teljesség érdekében néhány példát ezekre is találnak.
A könyvben remélhetőleg mindenki talál a maga számára hasznos és kedvenc olvasnivalót, és ez fel fogja kelteni az érdeklődését a többi rész iránt is. Céljának megfelelő mértékben foglalkozik az e-kommunikáció gazdaságra gyakorolt és társadalomformáló hatásával. Mivel az emberek tekintélyes része a sokféle e-kommunikációs szolgálat több száz szolgáltatásának csak csekély részét veszi gyakrabban igénybe, ezért a könyvet úgy szerkesztették, hogy kézikönyvként is használható legyen. A kiadvány kézikönyvként, tehát fejezetenként, alfejezetenként történő használhatóság érdekében - a megértéshez szükséges mértékű - ismétléseket és a kapcsolódó fejezetekre való hivatkozásokat is tartalmaz.
A könyv az e-kommunikáció technikatörténeti, kultúrtörténeti és részben tudománytörténeti ismertetője is, szórakoztatva tanít és a gyorsan változó világban - az országok ország-hívószáma alapján - a földrajzi tájékozódást Is segíti. A mű iránti érdeklődést - az időszerűségen túl - a megértést támogató és intellektuális szórakozást is nyújtó ábrák, képek, rajzok, táblázatok, versek, novellák és humoros írások bizonyára fokozzák.
AZ ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ
az embe(- sokféle kommunikációját, munkáját, tanulását, művelődését és szórakozását szolgálja! Vissza
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az e-kommunikáció kultúrája Az e-kommunikáció kultúrája Az e-kommunikáció kultúrája
Állapot:
5.480 ,-Ft
44 pont kapható
Kosárba
konyv