865.438

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Önkénteskaland Afrikában

Egy év a hiedelmek és a valóság varázslatos földjén

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Dekameron Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 264 oldal
Sorozatcím: Kalandok a nagyvilágban
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5072-18-5
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal.

Előszó

Ajánló
Mindannyian vágyunk arra, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világot, beutazzuk a közeli és távoli országokat, megcsodáljuk tájait és látnivalóit, és közben megismerkedjünk az ott élő... Tovább

Fülszöveg

Egy nemzetközi önkéntes csapat tagjaként egy évig éltem és dolgoztam Afrika déli országaiban, Namíbiában, Malawiban, Dél-Afrikában és Tanzániában. Munkám során átéltem az afrikai mindennapokat, megismertem a helybéliek életét, problémáit, betegségeit és kilátásait. Voltam a kunyhóikban, ettem az ételeiket, és folyamatosan azért dolgoztam, hogy segítsem őket.
,R észt vettem egy százezrek életét megváltoztató AIDS-ellenes kampányban, de dolgoztam használtruha-kereskedelemmel foglalkozó programban is.
Közben sokat utaztam, hihetetlenül szép helyekre jutottam el, láttam Viktória-vízesést, a Namíb-sivatagot, a Kilimandzsárót és szinte minden afrikai nagyvadat. Simogattam fehér cápát Dél-Afrikában, etettem fókát Namíbia atlanti-óceáni partjainál, és úsztam delfinekkel Zanzibáron.
Így kezdődik Molnár Zsolt páratlan beszámolója, aki nem turistaként, hanem belülről mutatja be hol humorosan, hol szenvedélyesen az Afrikában töltött egy év alatt személyesen átélt kalandjait és tapasztalatait.

Molnár Zsolt

Molnár Zsolt műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Molnár Zsolt könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Önkénteskaland Afrikában Önkénteskaland Afrikában
Állapot:
3.680 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba