kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Pesti Szalon Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 61 oldal |
| Sorozatcím: | A Pesti Szalon zsebszakácskönyve |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-7994-23-8 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Levesek | |
| Tavaszi zöldségleves | 8 |
| Karfiolleves szalonnadarabkákkal | 9 |
| Szárnyaskrémleves | 10 |
| Osztrigás articsókakrém-leves | 11 |
| Vegyeszöldség-krémleves | 12 |
| Hagymaleves | 13 |
| Hideg és meleg előételek | |
| Padlizsán kaviár módra | 14 |
| Tavaszi zöldségkenyér | 15 |
| Halas húskenyér | 16 |
| Borjúmiriggyel sült májpástétom | 17 |
| Cserépben sült májpástétom | 18 |
| Forró "Crottin de Chavignol" almával | 19 |
| Tejszínes lepény füstölt lazaccal | 20 |
| Sajtos lepénykék | 21 |
| Szárnyasmájpástétom | 22 |
| Fűszeres csiga | 23 |
| Tojások | |
| Tükörtojás | 24 |
| Bevert tojás avokádóval | 25 |
| Habart tojás tengeri rákkal | 26 |
| Tejszínes fürjtojás csészében | 27 |
| Fokhagymás flan | 28 |
| Tojással töltött briós | 29 |
| Halak, kagylók, rákok | |
| Tengeri süllő sóskafészekben | 30 |
| Narancsos aranykeszegszeletek | 31 |
| Menyhal tejszínes szószban | 32 |
| Tőkehalhab piros vajszószban | 33 |
| Csőben sült burgonya füstölt hallal | 34 |
| Szent Péter lepényhal fokhagymával | 35 |
| Szívkagyló olasz módra | 36 |
| Saint-Jacque kagylók endíviával | 37 |
| Meleg osztriga vermutos vajszószban | 38 |
| Kékkagyló tojásos mártásban | 39 |
| Languszta fűszeres vajjal | 40 |
| Languszta cukorborsóval | 41 |
| Szárnyasok | |
| Fürj aszalt szilvával | 42 |
| Őszibarackos kacsa | 43 |
| Pulykasült lecsós körettel | 44 |
| Gyöngytyúk szárított fügével | 45 |
| Csirke tejszínes gombával | 46 |
| Becsinált nyúl mustáros mártásban | 47 |
| Húsok | |
| Sóban sült marhahátszín | 48 |
| Becsinált báránylapocka curryvel | 49 |
| Borjúpiccata tejszínes gombával | 50 |
| Borjúláb sültpaprika-körettel | 51 |
| Mustáros andouillette | 52 |
| Szűzpecsenye párolt fodroskellel | 53 |
| Zöldségek | |
| Csőben sült zeller | 54 |
| Karfiol lengyel módra | 55 |
| Párolt póréhagyma | 56 |
| Sült saláta | 57 |
| Vajas rizs | 58 |
| Alapreceptek | |
| Besamelmártás | 59 |
| Hollandi mártás | 59 |
| Curryszósz | 60 |
| Paradicsompüré | 61 |
| Bársonyos paradicsomszósz | 61 |