1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyaloglással az "egészségesebb idősödésért"

MINDEN-KOR, mindig, MINDEN-HOL

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Országos Egészségfejlesztési Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-86672-9-8
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy nemrégiben megjelentetett kiadványunkban azt semmiképpen sem újszerű megállapítást tettük, hogy az egészséges életmód egyik alapvető eleme az energiaegyensúly. Azt kívántuk bemutatni, hogy... Tovább

Előszó

Egy nemrégiben megjelentetett kiadványunkban azt semmiképpen sem újszerű megállapítást tettük, hogy az egészséges életmód egyik alapvető eleme az energiaegyensúly. Azt kívántuk bemutatni, hogy táplálkozásunk és mindennapi testmozgásunk közösen létrehozott egyensúlya alapvetően befolyásolja testi és lelki egészségünket egyaránt.
A feladatunk most annyiban más, hogy az idősödő korosztály figyelmét kívánjuk felhívni az hogy a felmérések szerint a fizikai aktivitás az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken.
Az elején tisztáznunk kell, hogy fizikai aktivitáson nem feltétlenül egy kimerítő maratoni futást vagy élsportot értünk, hanem akár egy nagy sétát egy szép parkban vagy lépcsőjárást a lifthasználat helyett.
Évezredek óta ismert a rendszeres testmozgás és az egészség szoros összefüggése. A megfelelő, rendszeres fizikai aktivitás - egészséges táplálkozással és nem dohányzó életmóddal kiegészítve - az egyik legfontosabb eszköze a krónikus betegségek megelőzésében.
A mozgás ezenkívül hozzájárul a csont- és izomrendszer jobb állapotához, az egészséges testsúly kialakításához és a jó általános közérzethez. A közvetlen jótékony hatásain kívül kedvezően befolyásolja a nagyvárosi közlekedést. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv