771.386

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Shy Boy

Egy vad musztáng megszelídítése

Szerző
Fordító

Kiadó: Bia-Horse Kft.
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím: Horsebooks
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 978-615-80013-0-4
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fényképekkel illusztrálva.

Előszó

„Ahhoz, hogy igazán értékelni tudjuk Shy Boyt, látni kell, hogyan vágtat ő vagy a fajtája szabadon és könnyedén, kinn, a széles pusztaságban" - írja a neves lószelídítő, Monty Roberts. Ez a... Tovább

Fülszöveg

Shy Boy című könyvében Monty Roberts beszámol arról a páratlan kapcsolatról, melyet egy különleges lóval, egy vad musztánggal sikerült kialakítania.
A fiatal musztánggal Monty Nevada sivatagos fennsíkján, egy háromnapos lovaglás alkalmával találkozott, és élete során szerzett tudását felhasználva sikerült vele kapcsolatot teremtenie. A következő egy évben Shy Boy megszokta és megszerette a farm körüli életet, élvezte, ha magára vonhatja a figyelmet, és valóságos rajongója lett a kisgyerekeknek. A nehéz feladatok teljesítésével és egy súlyos betegség leküzdésével a vadló kivívta gondozói elismerését és csodálatát.
Ám Montyt nem hagyta nyugodni a kérdés: vajon nem élne-e Shy Boy szívesebben szabadon. Végül elszoruló szívvel visszavitte a musztángot a természetbe, hogy a saját sorsáról maga dönthessen. A gyönyörű fényképek - egy lélekemelő, megkapó történet illusztrációi - ezt az eseményt és annak hitetetlen végkifejletét tárják az olvasó elé.

Monty Roberts

Monty Roberts műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Monty Roberts könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem