1.034.150

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A honfoglalás (minikönyv)

Grafikus
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bársony
Oldalszám: 152 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német   Orosz  
Méret: 7 cm x 5 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kiadott példányszám: 500 Nyomda: A Honvédelmi Minisztérium Nyomdája Kiadási alkalom: A Fegyveres Erők Napja alkalmából Kereskedelmi forgalomba nem került. További nyelv: francia. Két könyv egyben, az első a szöveges rész, a második kötetben kihajtható leporelló-kötésben a Feszty-körkép fekete-fehér fametszetben. A kép mérete kihajtott állapotban: 153 x 14 cm. A könyv pontos mérete: 50 x 70 mm.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Történelmünk gazdag eseményekben. Történelmi festészetünk pedig még alig van. Az az egynehány kép a nemzeti muzeumban, a néhány arczkép az ősi családok falain, meg a városligeti arczképcsarnokban,... Tovább

Előszó

Történelmünk gazdag eseményekben. Történelmi festészetünk pedig még alig van. Az az egynehány kép a nemzeti muzeumban, a néhány arczkép az ősi családok falain, meg a városligeti arczképcsarnokban, - ennyi az egész.
Soha még magyar művész nem markolt bele olyan erővel történelmünknek dús tárházába, mint Feszty Árpád, a kinek körképe a magyarok történetének legjelentősebb, legnagyobb eseményét ábrázolja.
Ez az első és legnagyobb történelmi festményünk; ez a fametszet pedig hű reprodukcziója annak és egyuttal a legnagyobb fametszet a világon. Morelli Gusztáv magyar fametsző tanár remek.
A festmény három évig készült. A metszet pedig egy évig. Rendkívül nagy és maradandó becsü munka mind a kettő s büszkesége ugy a festőművészetnek, mint a fametszőművészetnek. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv