1.034.996

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tolna megyei ipari szövetkezetek

Szerkesztő

Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 33 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kiadványunk újabb számát azzal nyújtjuk át partnereinknek és az érdeklődőknek, hogy bizonyítsuk azt a fejlődést, melyet ipari szövetkezeteink az utóbbi időben a termék-struktura, a... Tovább

Előszó

Kiadványunk újabb számát azzal nyújtjuk át partnereinknek és az érdeklődőknek, hogy bizonyítsuk azt a fejlődést, melyet ipari szövetkezeteink az utóbbi időben a termék-struktura, a gyártmány-szerkezet korszerűsítése terén elértek. Mindezek következményeként dinamikusan fejlődött a bel- és a külkereskedelem részére szállított termékek mennyisége. Erőteljesen növekedett a tőkés kooperáció és a bérmunka részaránya. Több nyugati céggel közép és hosszú lejáratú szerződéseket kötöttünk és teljesítjük a baráti országokkal, elsősorban a Szovjetunióval szemben fennálló szállítási kötelezettségeinket, mennyiségben és minőségben egyaránt.
Kiadványunk hűen szemlélteti, hogy az ajánlott választék milyen széles skálán mozog. Megtalálhatók a műszeripari-, a textil, bőrruházati, a vastömegcikk, a különböző forgácsolt termékek, alkatrészek és faáruk, mindaz tehát, amely iránt partnereink érdeklődnek. Tanúsítja továbbá, hogy a szövetkezeteink az árutermelés mellett sokoldalú, kulturált szolgáltatást és növekvő mértékben építőipari tevékenységet is folytatnak.
Reméljük, hogy kiadványunk jó tájékoztatást nyújt, melynek alapján partnereink újabb rendelésekkel és megbízásokkal keresnek meg bennünket. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv