A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Szakácskönyv

Szerző
Lektor

Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 423 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés3
A sütés-főzés alapfogalmai7
Levesek és levesbetétek11
Levesek18
Levesbetétek29
Mártások33
Hideg mártások35
Meleg mártások39
Hideg-meleg előételek és szendvicsek54
Hideg előételek55
Szendvicsek65
Meleg előételek69
Tojásételek81
Halételek, rákból, békából készült ételek93
Hideg halak93
Meleg halak94
Rákok, béka107
Húsok111
Marha114
Borjú139
Sertés154
Bárány és ürü174
Vad és vadszárnyas181
Szárnyasok189
Főzelékek és köretek221
Főzelékek222
Köretek228
Saláták236
Tészták, fagylaltok és parfait243
Főtt tészták243
Rétesek250
Kelt tészták252
Pogácsák256
Vajas tészták268
Vegyes és teasütemények270
Sütés nélkül készíthető sütemények278
Kevert és égetett tészták280
Felfújtak284
Pudingok287
Krémek289
Torták297
Különleges sütemények302
Fagylaltok és parfait-k305
Egytál ételek - gyorsfőzés - befőzés310
Egytál ételek311
Gyorsfőzés328
Befőzés334
Kímélő ételek346
Levesek350
Előételek355
Halételek356
Húsételek358
Főzelékek361
Köretek363
Tészták365
Orosz ételkülönlegességek368
Étrendek összeállítása373
A terítés és felszolgálás379
Háztartási tanácsok397
Házilag készült likőrök397
Vegyes tanácsok398
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv