Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mr. Emmanuelle (dedikált példány)

Beszélgetés Gergely Róberttel

Szerkesztő
Kapcsolódó személy

Kiadó: NYER Bt.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 116 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-8002-03-5
Megjegyzés: Gergely Róbert színész, énekes által dedikált példány. Fekete-fehér és színes fotók illusztrálják a könyvet.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Több lépés távolságból figyeltek hosszú hónapokig. Azonnali elfogadásról, szeretetről tényleg nem beszélhetek. Nekem a bizonyítás sokkal tovább tartott, mint másoknak, arra, hogy ki vagyok és milyen vagyok, mindig csak később kezdtek odafigyelni, amikor már jobban megismertek. A bélyeg, amelyen az állt, hogy "híres szülők gyermeke", sokáig rajtam volt. A névváltoztatásom sem véletlen. Előreszaladok egy kicsit, de elmondom: A Vajekot én változtattam Gergelyre, mert be akartam bizonyítani, hogy más névvel is meg tudok élni, a sikereimet pedig önmagamnak köszönhetem, nem a züleimnek. Azt akartam, hogy a közönség előítéletek nélkül fogadjon el. És ha most párhuzamot vonunk a középiskolás éveim és a mai életem között... igen, még ma is hallok olyasmit, hogy te, Robi, én kellemesen csalódtam benned. Csak mire ez kimondattatik, addigra én már a századik bizonyításon is túl vagyok.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány) Mr. Emmanuelle (dedikált példány)

A címlapon Gergely Róbert színész, énekes névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
8.200 ,-Ft
41 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!