A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Madárember

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Rivaldafény Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 368 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 978-615-5677-09-0

Előszó

Tovább

Fülszöveg


MÜLLER PÉTER
MADÁREMBER
IFI
A MADÁREMBER az utóbbi évtizedek egyik legszebb, legmegrendítőbb magyar regénye. Életet kockáztató, hősi sorsok drámái története.
AZ IDŐ IGAZOLTA, HOGY MARADANDÓ ÉRTÉKŰ
Müller Péter így vall művéről: „Amifent van, azt keressétek!" - mondja az ősi tanítás. Ez a történet az ember legistenibb vágyáról szól: a magasba repülésről. A földi, anyaghoz kötött lét lefelé vonzó erejének legyőzéséről, az égbe szállás boldogságáról és szabadságáról. Rákosmező nemcsak repüléstörténetünk színhelye, de szimbóluma ennek a spirituális törekvésnek és 'az örök magyar sorsnak is. A közös álomban megszűnnek a történelmi ellentétek és társadalmi gyűlöletek: magyar, tót, cigány, zsidó, entellektüel és proli, jobb- és baloldali nem létezik itt: összeforraszt minden „madárembert"a közös hit ereje.
Fülszöveg Kép

Müller Péter

Müller Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Müller Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem