kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Agrárszakoktatási Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 39 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-9107-84-0 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
| A növénytermesztés biztonságtechnikai és környezetvédelmi kérdései | 3 |
| A talajművelés biztonsági szabályai | 3 |
| A vetés biztonsági szabályai | 3 |
| A betakarítás biztonsági szabályai | 3 |
| A tápanyag-utánpótlás biztonsági és környezetvédelmi előírásai | 4 |
| A növényvédelem biztonsági-, környezetvédelmi és természetvédelmi szabályai | 4 |
| A kertészeti munkák biztonságtechnikai és környezetvédelmi szabályai | 5 |
| A termesztés technológia biztonsági szabályai | 5 |
| Konyhakerti vetemények termesztéstechnológiájának szabályai | 5 |
| Gyümölcstermesztés technológiájának szabályai | 5 |
| A növényvédő szerek, növekedés és termésszabályozók használatának higiéniai és környezetvédelmi szabályai | 6 |
| Az állattenyésztési munkák biztonságtechnikai és környezetvédelmi szabályai | 7 |
| A szarvasmarha tartás biztonsági és higiéniai szabályai | 7 |
| A sertéstartás biztonsági és higiéniai szabályai | 8 |
| A lótartás biztonsági szabályai | 8 |
| A baromfitartás biztonsági szabályai | 9 |
| A trágyázás és trágyakezelés biztonsági és higiéniai szabályai | 10 |
| A személyi higiénia-, állategészségügyi előírások | 10 |
| Zoonózisokra (antropózisokra) vonatkozó rendelkezések | 12 |
| Az élelmiszerek és alapanyagok előállításának, kezelésének és tárolásának biztonsági-, higiéniai- és környezetvédelmi szabályai | 13 |
| A tej, hús, tojás és gyapjú termékek minőségét védő biztonsági és higiéniai szabályok | 13 |
| Növényi élelmiszerek, illetve alapanyagok tárolásának és kezelésének higiéniai és környezetvédelmi feladatai | 15 |
| A takarmányok tartósításával kapcsolatos higiéniai és környezetvédelmi szabályai | 16 |
| A növénytermesztés termékeinek tartósításával kapcsolatos higiéniai és környezetvédelmi szabályai | 16 |
| A kertészeti termékek piacra történő előkészítésével és értékesítésével kapcsolatos higiéniai szabályok | 17 |
| A kertészeti termékek tárolásával kapcsolatos biztonsági és higiéniai szabályok | 18 |
| A mezőgazdasági gépekkel kapcsolatos biztonságtechnikai és környezetvédelmi szabályok | 20 |
| A talajelőkészítő gépek használatának és karbantartásának biztonsági szabályai | 20 |
| A betakarító gépek használatának és karbantartásának biztonsági szabályai | 21 |
| Az ültető és vető gépek használatának és karbantartásának biztonsági szabályai | 23 |
| A növényvédelmi gépek használatának és karbantartásának biztonsági és környezetvédelmi szabályai | 24 |
| A talajerővisszapótló gépek használatának és karbantartásának biztonsági szabályai | 25 |
| Az állati termék-előállítás gépei kezelésének és karbantartásának biztonsági szabályai | 26 |
| A mezőgazdasági termékek tartósítása- kezelése- tárolása gépeinek biztonsági szabályai | 28 |
| A mezőgazdasági gépek környezetszennyezésével kapcsolatos problémák és az elhárítás lehetőségei | 30 |
| A vendéglátással, falusi turizmussal kapcsolatos biztonságtechnikai-, tűzvédelmi és környezetvédelmi szabályok | 35 |
| A vendégházakkal kapcsolatos biztonsági-, tűzvédelmi- és higiéniai szabályok | 35 |
| A vendégekkel kapcsolatos egészségügyi szabályok | 35 |
| Az étkeztetéssel kapcsolatos egészségügyi szabályok | 36 |
| A kiskorúakkal kapcsolatos egészségügyi szabályok | 36 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.