| Kiadó: | Táncsics Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 54 oldal |
| Sorozatcím: | Munkavédelmi útmutató |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 16 cm x 12 cm |
| ISBN: | 963-321-053-4 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
| Bevezető | 3 |
| Az útmutató célja, feladata | 3 |
| Általános munkavédelmi ismeretek | 4 |
| A kollektív szerződés | 4 |
| A munkavédelmi szabályzat (MVSZ) | 8 |
| Üzemi balesetek bejelentése, kivizsgálása | 12 |
| Üzemegészségügy, elsősegélynyújtás | 13 |
| Tűzvédelem | 14 |
| Gépkönyvek, kezelési utasítások | 15 |
| Társadalmi aktívák, munkavédelmi őrök | 16 |
| Személyi feltételek | 17 |
| Orvosi vizsgálatok | 18 |
| Személyi tisztaság, higiénia | 19 |
| Munkakezdés előtti teendők | 20 |
| Munkakörülmények | 20 |
| Környezetvédelem | 20 |
| Rend és tisztaság | 21 |
| Védőruházat, egyéni védőfelszerelések | 22 |
| Padlózat | 22 |
| Szellőzés | 23 |
| Világítás | 23 |
| Gépek, berendezések | 23 |
| Egyetemes konyhagép | 24 |
| Hússzövőgép | 28 |
| Csontfűrészgép | 29 |
| Keverőgép | 30 |
| Tésztadagasztógép | 30 |
| Burgonyahámozó-gép | 33 |
| Főzőüstök | 34 |
| Nyomáshatárolók | 34 |
| Hőmérséklethatároló szerkezetek | 36 |
| Biztonsági szerelvények | 37 |
| Tűzhelyek | 37 |
| Sütőkemencék | 38 |
| Technológia | 39 |
| Égéstermékek | 40 |
| Tüzelőanyagok | 41 |
| Magatartási szabályok sütés-főzés közben | 45 |
| Forró ételek emelése, szállítása | 46 |
| Mosogatás | 50 |
| Befejező munkák | 52 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.