864.659

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A legmodernebb lakótelep

Die modernste Wohnsiedlung/Élettörténetek a pécsi Uránvárosból/Lebensgeschichten aus der Pécser Uranstadt

Szerkesztő

Kiadó: Kijárat Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Német 
Méret: 18 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9529-63-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.

Fülszöveg


Axel Halling
1972-ben született. Egyetemi tanulmányait Berlinben, Párizsban és Budapesten végezte, kelet-európai tanulmányok, kelet- és délkelet-európai történelem és hungarológia szakokon. Több évig dolgozott a berlini Magyar Kultúrintézetben, 2004 és 2007 között Róbert Bosch kultúrmenedzserként Pécsett tevékenykedett. Jelenleg szabadfoglalkozású kultúrmeriedzser Berlinben.
N. Kovács Tímea
1971-ben született. Egyetemi tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen végezte nyelvészet, irodalom és kommunikáció szakokon. 2002-ben doktorált. 2006 óta a lipcsei Középkelet-Európai Társadalomtudományt Kutatóintézetben (GWZO) dolgozik.
Lídia Tirri
1972-ben Siracusában, Szicíliában született. Egyetemi tanulmányait Milánóban, Cataniában és Düsseldorfban végezte irodalom, német angol és francia szakokon. 1997 óta Berlinben él, ahol 2002-ben fotográfusként végzett. Jelenleg Berlinben dolgozik. 2006-ban elnyerte a Premio Nazíonaledi Fotográfia Riccardo Pezza fotóművészeti dijat.
A legmodernebb... Tovább
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem