797.939

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ausztráliai történet

Szerző

Kiadó: Híd Antikvárium
Kiadás helye: Gödöllő
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 259 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-02-9867-8

Fülszöveg

Egy nő, akinek fordítva jár az esze, fordítottan működnek az érzelmei, az indulatai más, "normális" emberekhez képest, hol is vélhetné, hogy megtalálja, amit keres, amire mindenki törekszik, a boldogságot, mint a földnek éppen a túlsó felén, Ausztráliában. Igen. Ausztráliában, ahol éjjel van, amikor itt nappal, s nyár, amikor itt tél. Más csillagkép ragyog fenn az égen, s még az is lehet, hogy az emberek fejjel lefelé járnak.
Ahogyan Ausztráliába eljut, olyan, mint a mesében. Jön egy váratlan levél... Aztán, fel sem foghatja, mi történik vele, máris Frankfurtban van, Szingapúrban van, majd megérkezik... Beteljesülnek-e reményei? Valóban megtalálja-e a szerelmet? Milyennek látja Ausztráliát, az ausztráliaiakat? Milyen ott élni vendégként, és milyen örökre?
Az írónő mindezekre - s ahogy mondani szokták: még sok másra - szokatlan őszinteséggel válaszol könyvében.

Nádudvari Anna

Nádudvari Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nádudvari Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem