766.450

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A kiskalácsai királyság

Nagy Bandó András meséje gyerekeknek és szüleiknek

Szerző
Grafikus

Kiadó: Szamárfül Kiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 151 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-876-835-3
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.

Fülszöveg

Ebben a nagy mesében van egy Apa, egy Anya, egy Nagyapa (Péter bácsi), néha Varázsló, egy Nagyanya (Gitta néni), néha Tündérkirálynő, és van Király Bence, aki néha királyfi, valamint Király Luca, aki néha királykisasszony. Van még egy alvós baba, Zsóka, és egy rongybaba, Tomi. Rajtuk kívül van Barlanglakó Varázsló (ő a Márványhegyen él társával, a Cseppkőből lett Tündérkirálynővel).
Van Verseki Ábel, a népi poéta (az Újperenciás tenger északi oldaláról). Van a hajóács, Fűrész Géza bácsi (ő ott él, ahol az Örvényes folyó ered). Van Olajos Vince, lángossütő, van Patkó Pál kovácsmester (az Öregkastély udvarából), van Béles Dénes, udvari főszakács, és van a főcukrász, Vaníliás Rudi bácsi (az Öregkastélyból).
Aztán van az állatsereglet: a Legokosabb Liba (aki a Békás-tó és az Átláthatatlan erdő között él). A Hőstettre született Egér (ő az Újkastély-i ban fészkel, nem messze a Háromtornyú Kápolnától). Van a Szamárfülű Csikó és a Legcsúnyább Páva (ők Bíborpusztán élnek). Van a Buta... Tovább

Tartalom

Első este 7
Második este 27
Harmadik este 49
Negyedik este 69
Ötödik este 87
Hatodik este 109
Hetedik este 129

Nagy Bandó András

Nagy Bandó András műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Bandó András könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem