A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Fradi emlékkönyv

Három hírességünk 1975-1995

Szerző
Róla szól
Fotózta

Kiadó: Fradi futballmúzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 84 oldal
Sorozatcím: Fradi futballmúzeum
Kötetszám: 20
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-602-431-6
Megjegyzés: 144 fekete-fehér és színes fotóval illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Fradi Futballmúzeum könyvsorozat immár 20. kötetét jelentetjük meg. A kis jubileum kapcsán olyan összeállítást kívántunk kibocsátani, amely eltér az előzőektől és valamilyen más jubileumot is... Tovább

Előszó

A Fradi Futballmúzeum könyvsorozat immár 20. kötetét jelentetjük meg. A kis jubileum kapcsán olyan összeállítást kívántunk kibocsátani, amely eltér az előzőektől és valamilyen más jubileumot is érint. A 20. könyvhöz stílszerűen egy 20 éves jubileumot kapcsoltunk. Három híres labdarúgónk két évtizeddel ezelőtt játszotta búcsúmérkőzéseit, vagyis utoljára szerepeltek az FTC-ben díjmérkőzésen. A három híres futballistából nem kevésbé neves szakember vált. Mindhárman hűséggel és nagy tudással szolgálták, szolgálják szeretett egyesületüket, mindannyiunk Fradiját. Neveikkel, tetteikkel szinte minden nap találkozunk a sajtóban, ugyanis vitathatatlanul reflektorfényben vannak. Elsősorban a mai fiataloknak szeretnénk egy olyan „reflektort" adni, amely három hírességünk hajdani éveiből villant fel pillanatokat. Régebben már több kiadványunkban is szerepeltek a róluk szóló értékelések, cikkek, fotóikkal. Ezúttal egy olyan fényképanyagot kívánunk átnyújtani, amely nyolcvan százalékban teljesen új, eddig nem publikált. A több mint száz fotónak „áldoztuk" a könyv egy részét - remélhetőleg megelégedésükre. A zárórész pedig napjainkat idézi. Futballmúzeumi kiadványhoz illően „ellátogattunk" a Real híres múzeumába is. Madridba kiutazott szurkolóinknak is emléket állít egy kis összeállítás. A könyv összeállítása pedig napjainkban elhangzott mondatokkal zárul - miről beszélt Nóvák Dezső, Albert Flóri, Rákosi Gyuszi. Mert hiába múlnak az évek, ők már a fradistáknak csak mindörökre Flóri, Gyuszi, Deske maradnak. .. Nézzük együtt régi és mai fényképeiket.
Vissza

Nagy Béla

Nagy Béla műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Béla könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv