1.031.328

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ahogy ők látják

Szerző

Kiadó: Konzulta KKt.
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 124 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN: 963-03-9102-3
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az út hosszú és kátyúkkal teli, de a szélét virágok díszítik, a végén pedig meglepetés - siker vagy kudarc - vár. Más-más megfogalmazásban, de valamiképpen mindegyik beszélgetés erről szól.
Ez az... Tovább

Előszó

Az út hosszú és kátyúkkal teli, de a szélét virágok díszítik, a végén pedig meglepetés - siker vagy kudarc - vár. Más-más megfogalmazásban, de valamiképpen mindegyik beszélgetés erről szól.
Ez az interjúkötet számos véletlennek és nem kevés szerencsének köszönhetően jött létre. A szerencsének köszönhetem azt, hogy fiatalon eljuthattam külföldi kongresszusokra, és bekerültem néhány hazai továbbképző rendezvény éveken át állandó előadói csapatába; a véletlennek pedig azt, hogy ilyenkor neves emberekkel vacsorázhattam, és közben a szakmához szorosan nem kapcsolódó kérdéseket is feltehettem. Így születtek az első interjúk. A könyv az Amega című lapban az elmúlt öt évben megjelent beszélgetéseket tartalmazza. Ezek mindegyike visszatekint a megtett útra, értékeli a jelen helyzetet, és sok esetben a jövőbeni terveket is taglalja. A beszélgetőpartnerek az asztma és az allergia témakörének olyan kiemelkedő személyiségei, akik szakmai teljesítményükön túl még valamilyen más szempontból is érdekesek. Személyük garancia arra, hogy az elhangzottak közérdeklődésre tarthatnak számot. Tagadhatatlan azonban, hogy a megelőző szakmai kapcsolat erősségével arányban tűnt könnyebbnek vagy nehezebbnek egy-egy beszélgetés elkészítése - jómagam pedig sokszor a könnyebb megoldást választottam. Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy még nagyon tág azoknak a kiemelkedő szakembereknek a köre, akiknek az életútjára, véleményére és helyzetértékelésére sokan kíváncsiak. Reményeim szerint ezek az interjúk a közeljövőben el fognak készülni. A beszélgetések tartalmán lényegében nem változtattunk, csupán az időközben a magánéletben vagy a szakmai előmenetelben történt változásokkal egészítettük ki a szöveget. Nem törekedtünk arra sem, hogy az eltérő álláspontokat közelítsük egymáshoz, hiszen éppen annak bemutatása a cél, ki hogyan látja az eddig megtett utat és a lehetséges folytatást. Vissza

Tartalom

Interjúalanyok:
Uhereczky Gábor:
Böszörményi Nagy György:
Andrásofszky Barna:
Nagy Lajos:
Nagy Béla:
Török László:
Nékám Kristóf:
Husz Sándor:
Nancy Sander:
Szemere Pál:
Cserháti Endre:
Magyar Pál:
Richard E. Honicky:
Balikó Zoltán:
Strausz János:
Ajkay Zoltán:
Berta Gyula:
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ahogy ők látják
Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv