1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Basszus! (dedikált példány)

Zene és szöveg

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Új Palatinus Könyvesház Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-9487-51-1
Megjegyzés: Nagy Gergely szerző által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"T.D., egy nagy magyar író azt mondta egyszer, hogy azért szereti a rock koncerteket, mert mindig azt várja, történik valami váratlan. A váratlant várja. Nem is csak, hogy várja, egyenesen számít rá. Mert a váratlanság a jó koncert jellemzője. Igen, már hallom is a betelefonálót, nincs ellentmondás, attól, hogy számítani lehet rá, attól még váratlan. Próbálja csak ki egyszer. Hogy felrobban egy erősítő, elszakad egy, vagy egyszerre több húr, egy lámpa kiég, valami begerjed és sípol, zúg, aminek eredményeként felborul a rend, aminek eredményeként a zenészekből előtör valami, nem tudni, mi; csinálnak, mondanak valamit, amit nem kéne, vagy ellenkezőleg, az egyetlent teszik és mondják, amit tenni, vagy mondani lehet, csakis azt lehet tenni, mondani. Váratlanság, rajtaütés, meglepetés. Megismételhetetlen, reprodukálhatatlan, teátrális és mégis formáját vesztett, a jólneveltségtől megszabadult, korlátait ledöntő, ösztönszerű, kisikló, megbicsakló, varázslatos, elektromos akció."

Nagy Gergely

Nagy Gergely műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Gergely könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv