926.653

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék)

P-R; S-Sz; T-Zs; Pótlék-kötet A-Z

Szerző

Kiadó: Helikon Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 2.707 oldal
Sorozatcím: Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 963-207-774-1
Megjegyzés: Töredék gyűjtemény. Eredeti védődobozban. Hasonmás kiadás. Az eredeti köteteket 1862., 1863., 1865. és 1868-ban, Pesten adta ki Ráth Mór. Színes és fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

Fülszöveg

Nagy Iván (1824-1898) a múlt századi magyar történetírás egyik neves, tevékeny képviselője, az MTA tagja volt, aki különösen behatóan foglalkozott genelaógiával, pecsétekkel, életrajzokkal. Legnevezetesebb munkájával, mely betűrendben felsorolva ismerteti a magyar nemesi családok történetét, bemutatja címereit, leszármazási táblázatait, már a maga korában is óriási sikert aratott. Neve szinte fogalommá vált, a Heraldikai Társaság egykori vezetősége szerint: "minden segítség és támogatás nélkül többet tett szaktudományunk népszerűsítésére, mint az egész társulat". E 13 kötetből álló munka, mely min a mai napig nélkülözhetetlen kézikönyv mindazok számára, akik hazánk feudáliskori társadalomtörténetét kívánják kutatni vagy csak egyszerűen egy-egy híres történelmi személyiség családjának múltjára kíváncsiak, a könyvaukciók egyik legkeresetebb darabja. A ma már szinte hozzáférhetetlen könyvritkaságot kiadónk most reprint formában újra kiadja. A könnyebb kezelhetőség és a tetszetőség... Tovább

Nagy Iván

Nagy Iván műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Iván könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék) Magyarország családai czimerekkel és nemzékrendi táblákkal V-VIII. (töredék)

A védődoboz, a borítók és a lapélek enyhén foltosak, elszíneződtek. A címlapokon tulajdonosi bejegyzés látható.

Állapot:
15.000 ,-Ft
75 pont kapható
Kosárba