A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Legfeljebb három pofon

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 174 oldal
Sorozatcím: Sirály Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Hová tűnt Pók Öcsi, az iskola legjobb ugrója, a bajnok? Mert eltűnt a verseny előtt, s Ködmön Erzsi, a tanárnője, hiába keresi. Nem kerül elő még éjszakára sem. Mennyi izgalom Öcsiért! Már Pók Margitka, a nővére is nyugtalan, pedig ő tudja, hogy Öcsi el szokott tűnni. tudja, hogy Öcsi azért tűnik el, mert ő is keres valakit. az apját keresi, aki még mindig nem tért vissza a háborúból, pedig mások már visszajöttek.
Nagy Katalin regénye napközis gyerekek világát rajzolja meg a volt Mária Valéria-telepen, úgy, ahogy pedagógusként látta. Mennyi képtelen, hol megrendítő, hol vidám esemény történik velük - s az őket buzgón nevelni akaró pedagógussal. A mindig izgalmas, kitűnő regény hiteles élmények alapján rajzolja meg a sok szenvedésen átment, szeretetre vágyó és szeretetre méltó, jópofa gyerekeket. Furcsa kalandjaikat Kohl Leó rajzai teszik még elevenebbé.

Tartalom

Három kívánság, az összesen: egy5
Kilenc, a legfontosabb20
A szomorú zerge gazdája45
Tessék engem örökbe fogadni!59
Megkopasztott sasmadár76
Pókszelídítő87
Hiányzás oka: a produkció101
Tömjénfüst114
Furcsa gyerek126
Hová ment a hóember?137
Legfeljebb 3 pofon adható...152
A távirat165

Nagy Katalin

Nagy Katalin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Katalin könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem