1.034.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

JavaScript

Szerző

Kiadó: Kalibán Bt.-Kiskapu kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 282 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-04-8871-x
Megjegyzés: Első kiadás. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Ez a könyv ismertető. Ismertető a HTML oldalakba beágyazható, szinte mindegyik böngészőben működő kis programokról, melyekkel oldalainkat életre kelthetjük, érdekessé és mozgalmassá tehetjük.
Ez a könyv ötletgyűjtemény. A benne található példaprogramok akár a nyelv ismerete nélkül is felhasználhatók saját Web oldalaink
Ez a könyv tankönyv. Mindazoknak, akik akár saját erőből, akár tanfolyam keretében el kívánják sajátítani a JavaScript nyelvet. Minden fejezetben életszerű példák segítenek a tanultakat megérteni.
Ez a könyv referencia. Nem csak egy böngészőről szól, hanem az összes ma használatos JavaScript nyelvjárásról. Jól rendszerezett, könnyen áttekinthető, teli dokumentáció a nyelvhez.
Ez a könyv olvasmány. Azoknak, akik még nem ismerik a nyelvet; és azoknak, akik már ismerik, de mélyíteni szeretnék tudásukat. Ezt könnyíti meg a könyv közvetlen stílusa és gyakorlott Internet használók számára is kedves fanyar humora.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Nagy Péter

Nagy Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv