| Kiadó: | Springer Verlag |
|---|---|
| Kiadás helye: | Berlin-Göttingen-Hei |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Vászon |
| Oldalszám: | 152 oldal |
| Sorozatcím: | Verständliche Wissenschaft |
| Kötetszám: | 39 |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 19 cm x 12 cm |
| ISBN: | |
| Ékezésről és ételekről az állatvilágban, az embereknél, részletesen a különböző alapanyagokról, ásványi anyagokról, növényi-állati eredetű táplálékokról, tartósításról, a táplálék felhasználásáról, emésztésről, szükségletekről. | |
| Étkezés | |
| Ételek | |
| Egészséges életmód |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.