kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Napfényes Élet Alapítvány |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 59 oldal |
| Sorozatcím: | Napfényes receptek |
| Kötetszám: | 3 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Levesek | 10 |
| Spenótos csalánleves | 10 |
| Hagymaleves borókával | 10 |
| Kínaikelleves | 11 |
| Kapros zöldbabkrémleves | 11 |
| Tavaszi erőleves | 11 |
| Zöldborsóleves | 12 |
| Zöldbableves | 12 |
| Kapros kukoricaleves | 12 |
| Kölesleves | 13 |
| Spenótleves | 13 |
| Sárgaborsókrém-leves | 13 |
| Fokhagymaleves | 14 |
| Egyszerű főételek | 15 |
| Finomfőzelék | 15 |
| Zeller póréhagymával | 16 |
| Kapros cukkini és tök | 16 |
| Karfiolfőzelék | 16 |
| Paprikás.padlizsános tészta | 17 |
| Zöldséges kölesfelfújt | 17 |
| Káposztás puliszka | 18 |
| Wokban sült zöldségek tésztával | 18 |
| Édeskés bab egytálétel | 19 |
| Rakott padlizsán | 19 |
| Párolt, gesztenyés vöröskáposzta | 20 |
| Csőben sült brokkolis tészta | 20 |
| Tájjellegű ételek | 21 |
| "Zöld leves" (portugál étel) | 21 |
| Csicseriborsó-leves (arab étel) | 21 |
| Mediterrán ragu | 22 |
| Milánói makaróni (olasz étel) | 22 |
| Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel) | 22 |
| Algába tekert rizs (japán étel) | 23 |
| Hamis gulyásleves | 23 |
| Betyárleves | 24 |
| Erdélyi rakott káposzta | 24 |
| Bácskai rizses szejtán | 25 |
| Kolozsvári káposzta | 25 |
| Alföldi galuska | 26 |
| Ünnepi és különleges ételek | 27 |
| Karácsonyi algaleves | 27 |
| Szilveszteri korhelyleves | 27 |
| Zöldségkocsonya | 28 |
| Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta | 28 |
| Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással | 29 |
| Árpagyöngyös töltött kellabda | 29 |
| Szejtán Eszterházy módra | 30 |
| Karácsonyi aprósüteménytál | 30 |
| Datolyacsemege ("szaloncukor") | 31 |
| Mákos bobájka | 31 |
| Diós patkó | 32 |
| Mézeskalács | 33 |
| Sütemények | 34 |
| Almás pite | 34 |
| Szilvalekváros papucs | 35 |
| Szilvalekváros fánkpuszik | 35 |
| Sütőtökös rolád | 36 |
| Mákos puliszka | 36 |
| Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók | 36 |
| Mézes krémes | 37 |
| Mákos pite | 37 |
| Karobos-kókuszos szelet | 38 |
| Édes rizskocka | 39 |
| Zabpehelykorongok | 39 |
| Aramantgolyó | 39 |
| Szendvicskrémek | 40 |
| Variációk napraforgókrémre | 40 |
| Tökmagkrém | 41 |
| Szezámos margarinkrém | 41 |
| Hagymás paprikakrém | 41 |
| Brokkolikrém | 41 |
| Kukoricapástétom | 42 |
| Vöröslencsekrém | 42 |
| Tepertő jellegű krém | 42 |
| Petrezselyemkrém | 43 |
| Bazsalikomos lencsepástétom | 43 |
| Sörélesztőkrém | 43 |
| Lestyános zöldségkrém | 44 |
| Egyebek | 45 |
| Gyökérsaláta | 45 |
| Tavaszi fűsaláta | 45 |
| Búza-rozs kenyér | 45 |
| Tönkölylángos | 46 |
| Nokedli | 46 |
| Durumpalacsinta | 46 |
| Tofu házilag | 47 |
| Búzahús (szejtán) házilag | 47 |
| Sárgaborsólisztes karfiolfasírt | 48 |
| Magyaros zabpehelyfasírt | 48 |
| Fokhagymás kínai kel | 48 |
| "Lekvár" aszalt gyümölcsből | 49 |
| A csírák vitamin- és ásványianyag-tartalma | 50 |
| Egyes magvak csíráztatási jellemzői | 51 |
| Asztali áldások | 52 |