| Kiadó: | Napfényes Élet Alapítvány |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 51 oldal |
| Sorozatcím: | Napfényes receptek |
| Kötetszám: | 3 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 15 cm |
| ISBN: | 978-963-87828-1-6 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Áttérés a természetes táplálékokra | 5 |
| A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás 12 aranyszabálya | 6 |
| Egyes ételfajták összeillő és nem összeillő párosításai | 7 |
| A nyers növényi étrend előnyei | 8 |
| Csírák vitamin- és ásványianyag-tartalma | 10 |
| Egyes magvak csíráztatási jellemzői | 11 |
| Levesek | |
| Spenótos csalánleves | 12 |
| Hagymaleves borókával | 12 |
| Kínaikel-leves | 13 |
| Kapros zöldbabkrémleves | 13 |
| Tavaszi erőleves | 13 |
| Zöldborsóleves | 14 |
| Zöldbableves | 14 |
| Kapros kukoricaleves | 14 |
| Kölesleves | 15 |
| Spenótleves | 15 |
| Sárgaborsó-krémleves | 16 |
| Fokhagymaleves | 16 |
| Egyszerű főételek | |
| Főzelékek besűrítése zabpehelyliszttel | 17 |
| Finomfőzelék | 17 |
| Zeller póréhagymával | 18 |
| Kapros cukkini és tök | 18 |
| Karfiolfőzelék | 18 |
| Paprikás-padlizsános tészta | 19 |
| Zöldséges kölesfelfújt | 19 |
| Káposztás puliszka | 20 |
| Wokban sült zöldségek tésztával | 20 |
| Édeskés bab egytálétel | 21 |
| Rakott padlizsán | 21 |
| Párolt, gesztenyés vörös káposzta | 22 |
| Csőben sült brokkolis tészta | 22 |
| Tájjellegű ételek | |
| "Zöld leves" (portugál étel) | 23 |
| Csicseriborsó-leves (arab étel) | 23 |
| Mediterrán ragu | 24 |
| Milánói makaróni (olasz étel) | 24 |
| Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel) | 25 |
| Algába tekert rizs (japán étel) | 25 |
| Hamis gulyásleves | 26 |
| Betyárleves | 26 |
| Erdélyi rakott káposzta | 27 |
| Bácskai rizses búzahús | 27 |
| Kolozsvári káposzta | 28 |
| Alföldi galuska | 28 |
| Ünnepi és különleges ételek | |
| Karácsonyi algaleves | 29 |
| Szilveszteri korhelyleves | 29 |
| Zöldségkocsonya | 30 |
| Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta | 30 |
| Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással | 31 |
| Árpagyöngyös töltött kellabda | 31 |
| Búzahús Eszterházy módra | 32 |
| Karácsonyi aprósüteménytál | 32 |
| Datolyacsemege ("szaloncukor") | 33 |
| Mákos bobájka | 33 |
| Diós patkó | 34 |
| Mézeskalács | 34 |
| Sütemények | |
| Almás pite | 35 |
| Szilvalekváros papucs | 35 |
| Szilvalekváros fánkpuszik | 36 |
| Sütőtökös rolád | 36 |
| Mákos puliszka | 37 |
| Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók | 37 |
| Mézes krémes | 37 |
| Mákos pite | 38 |
| Karobos-kókuszos szelet | 38 |
| Édes rizskocka | 39 |
| Zabpehelykorongok | 40 |
| Amarantgolyó | 40 |
| Szendvicskrémek | |
| Variációk napraforgókrémre | 41 |
| Tökmagkrém | 41 |
| Szezámos margarinkrém | 42 |
| Hagymás paprikakrém | 42 |
| Brokkolikrém | 42 |
| Sörélesztőkrém | 42 |
| Kukoricapástétom | 43 |
| Vöröslencsekrém | 43 |
| Tepertő jellegű krém | 43 |
| Petrezselyemkrém | 44 |
| Bazsalikomos lencsepástétom | 44 |
| Lestyános zöldségkrém | 44 |
| Egyebek | |
| Gyökérsaláta | 45 |
| Kerti fűsaláta | 45 |
| Búza-rozskenyér | 46 |
| Élesztő nélküli tönkölylángos | 46 |
| Nokedli | 47 |
| Durumpalacsinta | 47 |
| Tofu házilag | 47 |
| Búzahús (szejtán) házilag | 48 |
| Sárgaborsólisztes karfiolfasírt | 48 |
| Magyaros zabpehelyfasírt | 49 |
| Fokhagymás kínai kel | 49 |
| "Lekvár" aszalt gyümölcsből | 49 |
| Asztali áldások | 50 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.