1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Díszmadártenyésztők Híradója

Szerző

Kiadó: Magyar Díszmadártenyésztők Egyesülete
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 18 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Ebben az esztendőben az Elnökség nagy gondban volt az országos kiállítást illetően. Eddig ugyanis a Tóteraszt egy kiállításra 5000 Ft-ért kapta meg az egyesület, plusz 2500 Ft volt a... Tovább

Előszó

Részlet:
"Ebben az esztendőben az Elnökség nagy gondban volt az országos kiállítást illetően. Eddig ugyanis a Tóteraszt egy kiállításra 5000 Ft-ért kapta meg az egyesület, plusz 2500 Ft volt a takarítás. Az idén, amikor felkerestük a Tóterasz új vezetőjét, hogy megegyezzünk a kiállítást illetően, azt közölte velünk, hogy 45000 Ft-ot kérnek a helyiségért.
Komoly fejtörést okozott, hogy ilyen áron szabad-e megrendezni a kiállítást. Ehhez az összeghez ugyanis hozzá jönnek még a berendezési tárgyak oda-vissza szállítása, a fel- és leszerelés költsége, a kb. 30 db ajándéktárgy, amit a kiállítók kapnak - mindez kb. újabb 25000 Ft.
A kiállítás mint Önök előtt ismeretes, megrendezésre került, majd 30000 Ft mínusszal. Ennek ellenére az a véleményünk, hogy mind országos, mind csoportos kiállítást minden évben rendezni kell. A jövőre vonatkozóan olyan feladat előtt áll az országos vezetőség, hogyha a Tóterasz ilyen magas díjat kér, akkor egy olyan új helyet kellene találnia, ami legalább olyan jó fekvésű és olyan látogatottságot lehet elérni, mint a Tóterasznál." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv