A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A siker titka: pozitív lelki beállítottság

Szerző
Fordító

Kiadó: Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 222 oldal
Sorozatcím: Kulcs Könyvek
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-7423-20-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könyv 1960-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott. Azóta többször is kiadták, és ma már az önsegítő irodalom klasszikus műveként tartják számon. Nem véletlenül. Életből vett példákkal illusztrálva bemutatja azokat az elveket és módszereket, amelyek alkalmazása milliókat segített, hogy kudarcaikat sikerré változtassák. Ezek az elvek nem elvont elmélkedés eredményei. A szerzők személyes tapasztalatain túl tükrözik annak a több mint 500 kiemelkedő amerikainak a sikerfilozófiáját, akikkel Napoleon Hill, e könyv egyik szerzője még fiatal újságíróként interjút készített, felemelkedésük titkát kutatva. Közülük néhány: Andrew Carnegie, Henry Ford, George Eastman, Thomas A. Edison, Alexander G. Bell. Mindegyikük élete egy-egy sikertörténet: a semmiből teremtettek óriási gazdagságot, az ismeretlenségből emelkedtek világhírre. Indulásnál csak önmagukra támaszkodhattak; arra a meggyőződésre, amit Adrew Carnegie így fogalmazott meg: "Bármi, ami megéri, hogy birtokoljuk az életben,... Tovább

Fülszöveg

A könyv 1960-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott. Azóta többször is kiadták, és ma már az önsegítő irodalom klasszikus műveként tartják számon. Nem véletlenül. Életből vett példákkal illusztrálva bemutatja azokat az elveket és módszereket, amelyek alkalmazása milliókat segített, hogy kudarcaikat sikerré változtassák. Ezek az elvek nem elvont elmélkedés eredményei. A szerzők személyes tapasztalatain túl tükrözik annak a több mint 500 kiemelkedő amerikainak a sikerfilozófiáját, akikkel Napoleon Hill, e könyv egyik szerzője még fiatal újságíróként interjút készített, felemelkedésük titkát kutatva. Közülük néhány: Andrew Carnegie, Henry Ford, George Eastman, Thomas A. Edison, Alexander G. Bell. Mindegyikük élete egy-egy sikertörténet: a semmiből teremtettek óriási gazdagságot, az ismeretlenségből emelkedtek világhírre. Indulásnál csak önmagukra támaszkodhattak; arra a meggyőződésre, amit Adrew Carnegie így fogalmazott meg: "Bármi, ami megéri, hogy birtokoljuk az életben, megéri, hogy dolgozzunk érte"; arra a realista optimizmusra, ami a pozitív lelki beállítottság eredménye; végül azokra a sikerelvekre, amelyeket nem kevés kudarc árán ismertek fel.
Ebben a könyvben készen kapjuk ezeket az elveket. De nemcsak az elveket, hanem azokat a módszerek és technikákat is, ahogyan ezeket alkalmaznunk kell. Sőt, ahogyan ezek alkalmazása második természetünkké válik. Vagyis, ahogyan szert tehetünk a siker szokására. A sikerhez vezető út senki előtt sincs zárva, akiben van elszántság, hogy változzék, nyitottság, hogy mások tapasztalataiból tanuljon és állhatatosság, hogy gyakorlással elsajátítsa a sikeres cselekvés technikáját. Ez a könyv nélkülözhetetlen útitárs ebben.

A kiadó Vissza

Tartalom

Előszó5
Bevezetés7
Ahol az eredményhez vezető út kezdődik13
Ismerkedj meg a legfontosabb élő személlyel!13
Képes vagy megváltoztatni a világodat27
Tisztítsd meg gondolkozásod a pókhálótól!41
Van bátorságod, hogy megvizsgáld elméd erejét?56
....És még valami több69
Öt lelki bomba a siker ostromához81
Problémád van? Nagyon jó!81
Tanulj meg látni!92
Hogyan valósítsuk meg a dolgokat?104
Hogyan ösztönözd magad?115
Hogyan ösztönözz másokat?125
Kulcsod a gazdagság fellegvárához139
Létezik rövid átvágás a gazdagsághoz?139
Vonzzad és ne taszítsd a gazdagságot!140
Ha nincs pénzed, alkalmazd az MÉP-t!152
Hogyan lelj örömet a munkádban?167
A nagyszerű szenvedélyed178
Készülj fel a sikerre!193
Hogyan növeld meg az energiaszinted?193
Megőrizheted az egészséged és élhetsz hosszú életet201
Képes vagy magadhoz vonzani a boldogságot?214
Szabadulj meg a bűntudat érzésétől!227
Cselekedj!237
Itt az ideje, hogy ellenőrizd a sikerhányadosod237
Ébreszd fel magadban az alvó óriást!247
Egy bibliográfia bámulatos ereje249
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv