A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Tálalás és díszítés

A legszebb ötletek minden alkalomra

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Pécs
Kiadó: Alexandra
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-297-411-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg




Szemet is gyönyörködtető ételek
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahaj^ - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modem, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkaldgyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják.
A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes'levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról vagy julienne-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. így a... Tovább

Fülszöveg




Szemet is gyönyörködtető ételek
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahaj^ - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modem, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkaldgyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják.
A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes'levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról vagy julienne-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. így a vendégek kétszer olyan szívesen foglalnak majd helyet az asztalunknál. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem