1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Badra szerelme

Egy arab asszony erotikus naplója

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Trivium Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9367-75-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kivételes művet tart kezében az olvasó.
A megrázó, helyenként szókimondó regénynek már a megjelenése is nagy jelentőséggel bír, hiszen első alkalommal tárul fel előttünk egy mohamedán vallású,... Tovább

Előszó

Kivételes művet tart kezében az olvasó.
A megrázó, helyenként szókimondó regénynek már a megjelenése is nagy jelentőséggel bír, hiszen első alkalommal tárul fel előttünk egy mohamedán vallású, negyvenes éveiben járó, kívánatos, érzéki arab nő magánélete. Nyíltan ír a szexualitásról, megtöri az iszlám kultúrkörben a szexet övező hallgatás falát és az azt körülvevő tabukat, mely felér egy politikai tettel.
"Megpróbálok lerombolni azokat a válaszfalakat, amelyek elválasztják az égit a földitől, a testet a lélektől, a misztikust az érzékitől."
Ez az írás tulajdonképpen egy test és egy lélek története. Egy olyan valóságos szerelemé, amely a szív szaván kívül mással nem törődik. Szól egy szenvedélyes kifinomult szexualitással bíró férfival történt találkozásról és a kettejük között létrejött, végtelenül érzéki szerelmi kapcsolatról.
A könyv igazi erőssége maga a stílusa, amelyben egyszerre van jelen az események nyers leírása és a líraiság, a hagyományos keleti mesélő mód és a modern elbeszélő stílus.
A könyv az erotikus irodalom gyöngyszeme, egy az európaitól sok szempontból eltérő világkép szerint nevelkedett asszony műve, megrázó vallomás szerelemről és gyűlöletről. A könyv természetesen csak írói álnéven jelenhetett meg. Vissza

Fülszöveg

Ez az írás tulajdonképpen egy test és egy lélek története. Egy olyan valóságos szerelemé, amely a szív szaván kívül mással nem törődik. Megpróbálom lerombolni azokat a válaszfalakat, amelyek elválasztják az égit a földitől, a testet a lélektől, a misztikust az érzékitől.Csak az irodalom képes olyan hatékonyságra, akár egy "halálos fegyver". Ezért élet élek vele. Szabadon, őszintén és lelkesen. Az a célom, hogy visszaadjam a megnyilatkozás lehetőségét a fajtámbeli nőknek, amit apáink, bátyáink és férjeink elragadtak tőlünk. Hogy visszatérhessünk ahhoz az ősi arab kultúrához, ahol a vágy még az építészetben is megmutatkozott, ahol a szerelem mentes volt a bűntől, ahol élvezni és élvezetet szerezni a hithű ember kötelessége volt.
Emelem tehát szavaimat (ahogy a poharat szokták) az arab nők egészségére, akik ezt - ha visszanyerik mindazt, amit a testi szerelemmel kapcsolatban elloptak tőlük - az arab férfiak gyógyulására is fel fogják használni.

Nedzsma

Nedzsma műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nedzsma könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv