| Kiadó: | Corvina Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 102 oldal |
| Sorozatcím: | Négy Évszak ételei |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 20 cm |
| ISBN: | 963-13-1892-3 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Petres húsleves | 8 |
| Kacsamájpástétom | 10 |
| Saláta mustárdresszinggel | 12 |
| Libamell sült burgonyával | 15 |
| Fenyves rostélyos | 16 |
| Házinyúl paprikás | 18 |
| Angolna snidlingmártással | 20 |
| Szarvas nagyvadász módon | 22 |
| Périgord sertésmáj | 24 |
| Vegyes rétes | 26 |
| Halászlé | 28 |
| Aranysárkány spagetti | 30 |
| Kínaikel saláta | 33 |
| Sárknytitok | 34 |
| Paradicsomos hátszín | 37 |
| Fokhagymás harcsafilé | 40 |
| Sárkánymuflon | 42 |
| Székelygulyás | 44 |
| Túrófánk banánkrémmel | 46 |
| Makói hagymaleves | 48 |
| Velős rétes | 50 |
| Sajtos vitaminsaláta | 53 |
| Pulykamell Messalina módra | 54 |
| Bélszín Dover-mártással | 56 |
| Káposztás csülök | 58 |
| Kecsege gombamártással | 61 |
| Gesztenyével töltött fácán | 62 |
| Székely csalamádé | 65 |
| Narancs-csók | 66 |
| Zöldséges burgonyaleves | 69 |
| Hideg libamáj | 70 |
| Majonézes céklasaláta | 72 |
| Libacomb almás káposztával | 74 |
| Töltött karaj | 76 |
| Vadkacsa birsalmával | 79 |
| Egészben sült süllő | 80 |
| Zalai rák | 82 |
| Palacsinta gyümölcskrémmel | 84 |
| Gombaleves a nagymamától | 86 |
| Gombán sült fürjtojás | 88 |
| Feketeretek saláta | 90 |
| Tormás csirke | 92 |
| Sertésborda márványsajttal | 94 |
| Esterházy őzcomb | 96 |
| Dorozsmai pontyderék | 99 |
| Pisztráng muszlinmártással | 100 |
| Gyümölcssaláta citromhabbal | 102 |