1.034.867

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az MTK-VM kajak-kenu szakosztályának története (minikönyv) (számozott)

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Fotózta

Kiadó: Miskolci Miniatűrkönyv-gyűjtők Klubja
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 162 oldal
Sorozatcím: MTK-VM Szakosztályai
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 5 cm x 4 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozása: 54 Számozás színe: Fekete Kiadott példányszám: 600 Könyvárusi forgalomba nem került. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 42 x 52 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

"Az MTK a magyar sportban mindig vezető szerepet játszott, s ma is az élvonalba tartozik. A gazdag múlt kötelez bennünket, s mi úgy érezzük mindent megteszünk azért, hogy a jelen és a jövő is méltó... Tovább

Előszó

"Az MTK a magyar sportban mindig vezető szerepet játszott, s ma is az élvonalba tartozik. A gazdag múlt kötelez bennünket, s mi úgy érezzük mindent megteszünk azért, hogy a jelen és a jövő is méltó legyen a hagyományokhoz. A kék-fehér színek nagyon sok sportág bölcsőjét vették körül..."
mondta Pillinger Mihály, a klub ügyvezető elnöke, a 90 éves jubileumi ünnep alkalmából adott interjújában.
E bölcsőből egymás után nőttek ki és alakultak meg a klub szakosztályai. Ezekben az "alkotóműhelyek"-ben nevelődtek és értek nemzetközi színvonalú versenyzőkké, váltak a sportvilág hírességeivé a szakosztályok egyes sportolói.
Az MKT szakosztályainak versenyzői az olimpiákról, a világ- és európabajnokságokról számos aranyéremmel, vagy érmes helyezéssel tértek haza, ezzel is hírnevet szerezve hazánknak, a klubuknak és önmaguknak.
Feladatul tűztük ki, hogy az MTK fennállásának 100 éves centenáriumi évfordulójához közeledve, megemlékezésre készülve feldolgozzuk és "minikönyv" formájában közreadjuk az eredményesen dolgozó, jelenleg is működő szakosztályok rövid történetét. Maradandó sporttörténeti emléket állítva a klub szürke eminenciásainak, akik a sport és a klub iránti szeretetből időt és fáradtságot nem kímélve dolgoztak a szakosztályokban versenyzőik jó szerepléséért.
Ezt a sorozatot az utóbbi évtizedek egyik legeredményesebb szakosztályaival, a kajak-kenu szakosztály történetével kezdjük.
km Vissza

Neményi József

Neményi József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Neményi József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv