A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hullámverés

Szerelmesregény

Szerző

Kiadó: Anno Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-375-779-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kira Condort nő létére egy komphajó kapitánya a majdnem tengernyi Öbölben. Az asszony nagyon szereti ezt a félig-meddig tengeri életmódot, nap mint nap viszi hajóját, gyomrában autókkal, buszokkal, kamionokkal kikötőből kikötőbe. Egy nap hatalmas vihar tör ki és teszi mozgásképtelenné a hajóját, és a következő órákban drámai helyzet alakul ki az Öböl kellős közepén. Viharos szél sodorja a hajót a partok, a pusztító zátonyok felé... Nem csak a hajót, a legénységét, de elsősorban több száz utasát kell kimenteni. A feladatot megoldja, mégis bűnbaknak kiáltják ki és elbocsátják. A negyvenéves elvált nőt azonban nem olyan fából faragták, hogy hátat fordítson a hajózásnak, és másik szakmát keressen magának. Kira nem adja fel, hiszen nem tud másképpen, mint a vízen élni. Vesszőfutása során sokféle emberrel találkozik, körülötte üzleti, szakmai és személyes ügyek keverednek és ütköznek, míg ő bíróságon próbálja kiharcolni igazát. Ahogyan megtalálja végül a kései, de szép szerelmet, úgy... Tovább

Fülszöveg

Kira Condort nő létére egy komphajó kapitánya a majdnem tengernyi Öbölben. Az asszony nagyon szereti ezt a félig-meddig tengeri életmódot, nap mint nap viszi hajóját, gyomrában autókkal, buszokkal, kamionokkal kikötőből kikötőbe. Egy nap hatalmas vihar tör ki és teszi mozgásképtelenné a hajóját, és a következő órákban drámai helyzet alakul ki az Öböl kellős közepén. Viharos szél sodorja a hajót a partok, a pusztító zátonyok felé... Nem csak a hajót, a legénységét, de elsősorban több száz utasát kell kimenteni. A feladatot megoldja, mégis bűnbaknak kiáltják ki és elbocsátják. A negyvenéves elvált nőt azonban nem olyan fából faragták, hogy hátat fordítson a hajózásnak, és másik szakmát keressen magának. Kira nem adja fel, hiszen nem tud másképpen, mint a vízen élni. Vesszőfutása során sokféle emberrel találkozik, körülötte üzleti, szakmai és személyes ügyek keverednek és ütköznek, míg ő bíróságon próbálja kiharcolni igazát. Ahogyan megtalálja végül a kései, de szép szerelmet, úgy megtalálja az utat egy hajóra is.
Vissza

Tartalom

A vízen 3
Viharban 21
A mentés 45
Váratlan csapások 61
„Nem vagy egyedül!" 84
A tárgyalás 106
A kulisszák mögött 128
Veszélyben 146
Az utolsó roham 166
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv