865.232

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Titkok könyve 2011

Szerző

Kiadó: Régimódi Könyvesbolt Kft.
Kiadás helye: Gyöngyös
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím: Titkok könyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5076-00-8

Fülszöveg

Tudjuk-e igazán, hogy a genetikailag módosított növények és állatok csakugyan egyfajta csapdát jelentenek az emberiségnek, vagy mindez csak fölösleges pánikkeltés, amelyet álkörnyezetvédő szervezetek tartanak ébren? Hány genetikailag módosított növényt termesztenek már szerte a világban, és melyikből van már több génkezelt, mint "normális"?
A szerző elmondja nekünk, hogy az utóbbi évtizedekben hány száz esetben láttak UFO-kat keringeni főleg az amerikai nukleáris rakétakilövő bázisok környékén, és sok száz katonának milyen élményei voltak ezzel kapcsolatban. De a könyvből arról is értesülünk, hogy miképpen létezhetett a középkorban évszázadokon keresztül egy sosem volt ország mítosza, vagy hogy miért volt blöff a 2009-10-es állítólagos H1N1 "világjárvány"? Miféle érdekek csaptak itt össze, és egyáltalán, a nagy gyógyszergyárak milyen különleges háborút viselnek a gyógyulásra váró emberiség ellen? Miért veszélyesek az oltások a kisgyerekeknek?
az időutazás régi vesszőparipája a... Tovább

Tartalom

Bevezető 5
A génmódosítás csapdái 7
UFO-k és nukleáris rakéták 57
„János pap országa" 101
A H1N1-blöff 113
Utazzunk az időben! 155

Nemere István

Nemere István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nemere István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem