1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Látogató a sötétségből

Szerző

Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím: Osiris Könyvek
Kötetszám: 13
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 963-7841-23-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Maun bolygón csendesen folydogál az élet két vetés és aratás között. Mindössze egyetlen esemény élénkíti meg a telepesek hétköznapjait, a Nagy Karnevál.
David Milton-Slatersburry, a legkülső telep vezetőjének léha ám jólelkű másodtitkára már alig várja a nagy mulatságot, ahol talán elnyerheti végre a kívánt leány szerelmét.
Ekkor még nem sejti, hogy sötét felhők gyülekeznek a Maun bolygó egén és az őslakosok, az egykori nagy maun faj elkorcsosult leszármazottai egy ősi legenda beteljesüléséről pusmognak: Már útra kelt egy titokzatos hatalom, hogy pusztulást és rontást hozzon a maunukra és az emberekre.
És az egyedüli lény, aki szembeszállhat a gonosszal, még nem is gyanítja, hogy a várt mulatozás helyett hamarosan egy mindennél lidércesebb "mulatság" részese lesz, s megismeri a maunuk poklának megmélyebb bugyrait, miközben elkeseredett küzdelmet vív az iszonyatos teremtménnyel, mely mintha egyenes a fantasy rémmesék világából lépett volna ki...
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv