A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Dallam a falon túl (dedikált példány)

Szerző

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 481 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nemes László szerző által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Regényem ifjú hősei a világot akarták meghódítani. Úgy érezték, még minden lehet belőlük, csak választaniok kell, csak kinyújtani a kezüket, csak akarni: világhírű művész, felfedező, tudós, oroszlánvadász, huszártiszt vagy olimpikon... Csodálatos a világ, csodálatosak a lehetőségek! S a beteljesülés helyett zsarnokság, háború, remények, csalódások, bonyolult érdekek. Ki tud ebben a világban ember maradni, hűséges önmagához, eszméihez, szerelméhez? Most, hogy könyvem némileg tömörebbé fogott változatában kerül az ifjabb nemzedék kezébe, új olvasóimtól csak azt kérhetem: próbálják szeretni és szánni hőseimet, akiktől a háború és a zsarnokság a fiatalságot rabolta el, akiknek testébe-lelkébe örök nyomot égetett, betegséget oltott a gyűlölet, és akik mégis szeretnének boldogok és becsületesek lenni egy emberséges világban.

Nemes László

Nemes László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nemes László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Dallam a falon túl (dedikált példány) Dallam a falon túl (dedikált példány) Dallam a falon túl (dedikált példány) Dallam a falon túl (dedikált példány) Dallam a falon túl (dedikált példány) Dallam a falon túl (dedikált példány)

A védőborító kissé elszíneződött, szakadozott. A lapélek enyhén foltosak.

A címlapon a szerző, Nemes László névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
5.480 ,-Ft
44 pont kapható
Kosárba
konyv