A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A magyar kereskedő könyve I-IV.

A kereskedelmi tudnivalók képes enciklopédiája négy kötetben/Kereskedők, pénzintézeti tisztviselők, gyárosok, iparosok, bírák, ügyvédek és hivatalnokok számára - I.: Kereskedelmi alapismeretek/II.: A kereskedelmi üzletvitel/III.: Az értéküzlet/IV.: Az árúüzlet

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Révai Testvérek Irodalmi Int. Részv.-Társ.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott vászon Gottermayer kötés
Oldalszám: 2.866 oldal
Sorozatcím: A magyar kereskedő könyve
Kötetszám: 1-4
Nyelv: Magyar 
Méret: 26 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Révai és Salamon könyvnyomdája nyomása, Budapest. Előszót írta Sándor Pál, országgyűlési képviselő, az Országos Magyar Kereskedelmi Egyesülés elnöke. I. kötet kiadási éve: 1907, 63 képpel, 12 térképpel és 7 grafikonnal. II. kötet kiadási éve: 1907, 49 fekete és 6 színes képmelléklettel. III. kötet kiadási éve: 1909, 30 képmelléklettel és 2 grafikonnal. IV. kötet kiadási éve: 1911, 63 fekete, 6 színes képmelléklettel és 1 fakszimilével. További szerzők a tartalomban.

Előszó

Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV. A magyar kereskedő könyve I-IV.

A kötetek gerince javított, kötésük megerősített. A borítók, a lapélek és néhány lap foltosak. A II. kötet borítója enyhén felhólyagosodott, az I. kötet kihajtható térképmelléklete javított. A III. kötet előzéklapja pótolt.

Állapot: Közepes
42.000 Ft
33.600 ,-Ft 20
168 pont kapható
Kosárba