1.034.927

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bevezető és demonstrációs eljárások

III. Szeminárium/Készült L. Ron Hubbard művei alapján

Fordító
Kapcsolódó személy
,
Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 20 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet
Bevezető és demonstrációs processzing
Hogyan érjük el valakinél, hogy haladjon a Hídon? Különösen olyasvalakinél, aki el van merülve a mindennapi élet problémáiban, és akit szenvedés és... Tovább

Előszó

Részlet
Bevezető és demonstrációs processzing
Hogyan érjük el valakinél, hogy haladjon a Hídon? Különösen olyasvalakinél, aki el van merülve a mindennapi élet problémáiban, és akit szenvedés és boldogtalanság sújt? A válasz a bevezető auditálás - eljárások serege, amelyek teljes mértékben rendbehozhatják az ember életét, tudatára ébreszthetik az igazságnak és a személyes szabadsághoz vezető útnak, amelyet a Szcientológia kínál.
Az Esetfelügyelők a Szcientológiai Bevezető Auditálást, - melyet gyakran "Az Élet Rendbehozásának" (Life Repair-nek) neveznek - rendkívül értékesnek találják preclearek elindításához a Hídon vagy a Hídra való visszahozásukhoz. Fontos lépés a Fokozatok Táblázatán, amely elősegíti az eset simább és gyorsabb előrehaladását.
Ezeket az eljárásokat szervezetekben és missziókban auditorok alkalmazzák új precleareken, akik bejöttek, és Szcientológiai processzinget szeretnének kapni. Területi auditorok és területi csoportok számára is felbecsülhetetlenek ezen eljárások, melyek segítségével azonnali esetjavulással elindíthatják az embereket a Hídon. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv