1.035.046

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Grafikon 1997. május-december/1998. január-december

Új folyam - 1997. I. évfolyam 1-8. szám/1998. II. évfolyam 1-12. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: KSH Elnöki Főosztály
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 295 oldal
Sorozatcím: Grafikon
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyamok. Két évfolyam egy kötetben. Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Az I. évfolyam május hónaptól kezdődik. További szerzők a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Jelentjük, hogy hosszú szünet után a GRAFIKON e próbaszámával szolgálatra ismét jelentkezik.
Mostani új folyamának megindításakor tehát nem kell új programot hirdetnie,... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Jelentjük, hogy hosszú szünet után a GRAFIKON e próbaszámával szolgálatra ismét jelentkezik.
Mostani új folyamának megindításakor tehát nem kell új programot hirdetnie, továbbra is azt szándékozik tenni, amit a korábbi folyamok: összetartozásunk tudatát erősíteni.
A „káeshások" bizalma és hite nélkül e lap nem maradhat fenn. Ha gondjaikról, reményeikről és sikereikről szóló írásaikkal nem keresik meg, akkor e próbaszámnak tartósan nem lehet folytatása.
A GRAFIKON tehát a „káeshásokat" szolgáló, azaz „méretre szabott" lap kíván lenni. Köztudott, hogy „méretre szabni" csak „hozott anyagból" lehet. Ezért beosztástól, életkortól függetlenül a szerkesztőség várja minden kollégánk és barátunk írását, levelét, észrevételét, sőt még apróhirdetését is, mert az „apró" ügyekben is segíteni szeretnénk.
Az írásokkal kapcsolatban nincsenek speciális formai (például betűtípus, sortávolság, stb.) követelményeink, de vannak alapelveink, amelyeket mindjárt az újraindításnál szükségesnek tartunk leírni, ezek:
• A GRAFIKON nyilvánosságot kínál és helyet ad minden olyan tisztességes hangvételű írásnak, amely a „káeshásokat" érdeklő kérdést taglal.
• A közzétett írások a szerzők egyéni nézeteit tükrözik, amelyek nem egyeznek szükségképpen a Szerkesztőbizottság, illetve a szerkesztő álláspontjával, ezért a megjelent írással bárkinek joga van vitatkoznia e lap hasábjain.
• A szerkesztő nem cenzor, tehát a közlésre beküldött írás tartalmát nem változtathatja és nem is változtatja meg, ezzel szemben feladata a szöveg stílusbeli gondozása, a lap profilja, az arányok és a terjedelmi korlátok feletti őrködés, amely esetenként szükségképpen kisebb korrekciókat eredményez.
A szerkesztőség várja és kéri minden kollégánk és barátunk írását, mert enélkül nem lesz folytatás. Fogjunk hozzá, rajta hát! Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Grafikon 1997. május-december/1998. január-december Grafikon 1997. május-december/1998. január-december Grafikon 1997. május-december/1998. január-december Grafikon 1997. május-december/1998. január-december Grafikon 1997. május-december/1998. január-december
Állapot:
4.580 Ft
2.290 ,-Ft 50
11 pont kapható
Kosárba
konyv