1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nemzetközi F. C. I. CACIB-DERBY Kutyakiállítás Katalógusa és Programja 1981. szeptember 27.

Budapest, 1981. szeptember 27.


Kiadó: MEOE
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 303 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német   Francia  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyből:
"A kiállításra csak benevezett kutyát lehet bevinni.
Nem vehetnek részt a kiállításon ivartalanított, félheréjű, vagy rejtett heréjű kutyák.
Minden kiállító köteles a kutya... Tovább

Előszó

Részlet a könyből:
"A kiállításra csak benevezett kutyát lehet bevinni.
Nem vehetnek részt a kiállításon ivartalanított, félheréjű, vagy rejtett heréjű kutyák.
Minden kiállító köteles a kutya származási lapját, valamint a fajtának megfelelő és a munkaosztályba való részvételre jogosító munkakutya vizsgabizonyítványt magával hozni, hogy a kiállítási eredmények a származási lapra rávezethetők legyenek.
A kiállító köteles a benevezett kutyával a nevezési lapon feltüntetett kiállítás helyén, az ott feltüntetett időben megjelenni.
A kiállító kutyáját a kiállítás területéről záróra előtt nem viheti el. Ellenkező esetben, valamint a bírálatokkal kapcsolatos sportszerűtlen magatartást tanúsító kiállítók ellen, amennyiben egyesületi tagok, fegyelmi eljárást kell indítani, amennyiben nem egyesületi tagokról van szó, ez esetben az egyesület vezetősége a kiállítót meghatározott számú kiállításról kizárhatja.
A kiállító köteles a bírálati programban meghatározott időben és bírói körben a kutyáját a bírálatra pontosan felvezetni, ellenkező esetben kutyája bírálatra nem kerül.
A kölyök osztályban a 6-9 hónapos korú kutyák indulhatnak. Ebben az osztályban a kutya minősítést nem kap fiatal korára tekintettel. Az első négy helyezett folyamatos római számmal nyer megjelölést.
A fiatal osztályban indulási jogosultsággal bír minden olyan kutya, amely a bírálat időpontjában a 15 hónapos kort még nem töltötte be, de legalább 9 hónapos kort elérte.
Ezen osztály kitűnő I. minősítésű kutyája a „HUNGÁRIA PRÍMA JUNIOR" címet kaphatja.
A nyílt osztályban indulhat minden olyan kutya, amely a bírálat időpontjában a Í5 hónapos kort betöltötte, függetlenül attól, hogy eddigi kiállításokon milyen minősítést, vagy címet ért el. A kitűnő I. minősítésű kutya a „HUNGÁRIA GYŐZTES (CAC)" címet kaphatja.
A munka osztályban indulhatnak olyan 15 hónapos életkort betöltött kutyák, amelyek fajtajellegüknek megfelelő érvényes munkavizsgával rendelkeznek. (Nevelővizsga nem számít.)" Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv